2015-01-19, 19:11
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Czerwcowe Mamusie 2015, cz.III
Cytat:
Napisane przez Selis
A orientujesz się może czy w smyku w magnolii też jest taki duży wybór rzeczy przecenionych co na stronie?
Tak, jeśli chodzi o fotelik, to też na pewno ten Pan pomoże Wam wybrać odpowiedni, nam pokazywał kilka modeli i ich zastosowanie 
|
Byłam jakieś dwa tygodnie temu pooglądać wózki - strasznie marny wybór Zerknęłam na dział wyprzedażowy i wydawało mi się, że raczej wszystko co fajniejsze, to już niestety wykupione. I ceny raczej wyższe. Zestaw na stronie który akurat mi się podobał 34,99, a stacjonarnie 39,99zł. Niby nie dużo, ale zasze sobie można dobrać czapeczkę albo skarpetki za tego piątaka. 
Możesz zamówić sobie ze strony i odebrać za darmo w Empiku. 
kika1989wroc
Co do innych sklepów raczej się nie orientuje. Obcykane mam Pepco, Smyka i Tesco 
Wyprawkę będziemy w większości kompletować na allegro albo ogólnie w internecie. Prozaiczne pieluchy w necie są tańsze. 
---------- Dopisano o 20:11 ---------- Poprzedni post napisano o 20:10 ----------
pszczoua ale czadowe łóżeczko sama bym takiego nie chciała, nie pasowałoby mi do niczego, ale na zdjęciu wygląda super.
Edytowane przez rybkaa90
Czas edycji: 2015-01-19 o 19:13
|
|
|