Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wszystko, co chcecie wiedzieć, a nie macie kogo zapytać cz. 28
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-01-20, 09:03   #2004
201604200942
Konto usunięte

Dot.: Wszystko, co chcecie wiedzieć, a nie macie kogo zapytać cz. 28

Cytat:
Napisane przez kiss12550 Pokaż wiadomość
jakiś czas temu znalazłam taki przepis na "domową odżywkę do rzęs" ,gdzieś tam w internecie, kusi mnie żeby też sprónować

Potrzebujesz:
mały, plastikowy pojemniczek z nakrętką
zużyty tusz do rzęs
olejek rycynowy (pogrubi rzęsy)
olejek z witaminą E (przyspieszy wzrost Twoich rzęs)
żel Aloe Vera (wydłuży rzęsy)

1/4 pojemnicza wypełnij olejem rycynowym, 1/2 pojemnika olejkiem z witaminą E i 1/4 żelem Aloe Vera.
Miksturę nakładaj szczoteczką z tuszu, którą wcześniej dokłądnie wyczyść. Dobrze jest nanosić ją na rzęsy na noc, dzieki czemu nie będą narażone na inne substancje, a mikstura będzie mogła dobrze się wchłonąć.

---------- Dopisano o 01:04 ---------- Poprzedni post napisano o 01:01 ----------

serio ktoś to stosuje na czkawkę
ja do tej listy (no może oprócz tych koni ) dodałabym jeszcze zjedzenie 2 łyżek cukru (niektórzy mówią że z amolem inni że bez) lub inna wersja z cukrem weź łyżeczkę cukru i nie połykaj tylko ssij , nie wiem czy to pomaga bo u mnie działa wstrzymanie oddechu ,w ekstremalnych sytuacjach wypicie szybko szklanki wody "na raz".
Podobno jak masz czkawkę to ktoś o Tobie myśli

A ja mam takie pytanie, chciałabym wstawić na słynny portal aukcyjny kupione w tym samym miejscu dekoracje ślubne na samochód, problem jest taki że z samego ślubu mam tylko kilka zdjęć gdzie są te dekoracje no i nie widać ich zbyt dokładnie , pomyślałam że w opisie przedmiotu dodam link do sprzedawcy u którego sama kupiłam owe dekorację bo on ma tam dużo zdjęć na których wszystko super widać, teraz tylko zastanawiam się czy tak można?
Troszkę pogmatwałam ale chyba wiecie o co chodzi
nie wiem czy tak można ale jakbym chciała kupić takie dekoracje i kliknelabym w odnośnik do tego poprzedniego sprzedawcy, to (o ile miałby w sprzedaży, a chyba ma bo ma zdjęcia) to kuoilabym od niego.

zrób normalne zdjęcie tych dekoracji i tyle
201604200942 jest offline Zgłoś do moderatora