Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - problem chyba ze sobą
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-01-20, 19:00   #1
problemoos
Przyczajenie

Unhappy

problem chyba ze sobą

Hej dziewczyny, często was podczytuję, a dzisiaj nadszedł dzień w którym muszę was się poradzić. Najpierw o mnie- 25 lat, nigdy nie byłam w związku i nie miałam chłopaka. Na imprezie u znajomej 3 tygodnie temu poznałam fantastycznego mężczyznę, od razu złapaliśmy ze sobą świetny kontakt, wpadł mi w oko i jak się okazało ja jemu też. Spotkaliśmy się po imprezie jeszcze 2 razy, wszystko wygląda perfekcyjnie, facet wydawał się być bardzo zaangażowany, niekończące się rozmowy, podobne poczucie humoru, podobne podejście do wielu spraw, wszystko wydawałoby się świetnie. Niestety nie mieszka w tym samym mieście co ja, a sporo dalej, więc musiał wyjechać. Każdego dnia telefon bądź skajp wręcz wrzał, kolejne godziny rozmów od razu umówiliśmy się, że przyjedzie do mnie i przyjechał w ten weekend. Było cudownie, czułam się z nim niesamowicie bezpiecznie, po prostu szalałam ze szczęścia no i ten szał chyba mnie zgubił... Spaliśmy ze sobą, ale nie doszło do seksu, nie jestem gotowa jeszcze i on to zaakceptował, ale doszło do tego momentu, że widział mnie w samych majtkach, widział moje nagie piersi, pozwalałam mu na dotykanie i całowanie ich. Przyznam, że to było bardzo przyjemne, ale teraz boję się, że to wszystko za szybko się toczy, boję się, że teraz mu zależy, ale kiedyś pomyśli, że za szybko na to pozwoliłam i zacznie odnosić się do mnie bez szacunku. Czy nie przesadzam? Czy może mam właśnie rację?

W celu uściślenia dodam, że do niczego nie zostałam przymuszona, samo tak wyszło spontanicznie, facet jest zaangażowany, przez cały podkreśla, że gdyby mu nie zależało na pogłębianiu relacji ze mną to nie przyjeżdżałby do mnie tylu kilometrów, mówi, że nie muszę się obawiać braku szacunku z jego strony bo on chce się ze mną spotykać i nie chce aby to była krótka znajomość do łózka tylko coś trwalszego. Zapewnia mnie, że wszystko jest w porządku, powiedział, że dla niego to co zrobiliśmy wcale nie było za wcześnie, ale jeśli dla mnie tak, to możemy przystopować. Boję się, że przestanie mnie szanować, co robić dziewczyny ?
problemoos jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując