2015-01-20, 20:09
|
|
Zakorzenienie
|
USTOMANIACZKI łączcie się!
Kiedyś, baaardzo dawno temu zakładałam podobny wątek i cieszył się powodzeniem, jednak umarł śmiercią naturalną Pomyślałam, że fajnie by było go wznowić, bowiem na pewno jest na wizażu mnóstwo dziewczyn, którym na słowa błyszczyk, pomadka, masło do ust, balsam do ust, konturówka zaczyna szybciej bić serce Ja jestem jedną z takich właśnie dziewczyn. Uwielbiam wszystko co do ust, wszystko co je pielęgnuje i nadaje im koloru. Mam mnóstwo produktów do ust Za dużo 
Może są tu jakieś Wizażanki, które by się chciały dołączyć do dyskusji na temat swoich ulubionych produktów do ust/odkryć/bubli itp. Mogłybyśmy wklejać tutaj swoje zbiory oraz ustowe zakupy, wymieniać się doświadczeniami na ich temat. Ja na pewno wkleję niebawem zdjęcie swojego zbiorku Co myślicie na ten temat? 
Może ja na początek podzielę się swoimi ulubionymi produktami do ust, po które sięgam najczęściej 
- Clarins Instant Light Natural Lip Perfector
- Guerlain Gloss D'Enfer
- Clarins Gloss Prodige
- NYX Butter Gloss
- MACowe Lipglassy
- Dior Fluid Stick
- Dior Lip Maximizer
- Dior Lip Glow
- Chanel Rouge Coco Shine
- YSL Volupte Sheer Candy
- Szminki MACa
- Rimmel Airy Fairy
Pielęgnacyjne:
- Dior Creme de Rose
- Clarins Moisture Replenishing Lip Balm
- MAC Lip Conditioner
- Nivea Lip Butter
Teraz czaję się na nowości ustowe Clarins na wiosnę, po prostu uwielbiam produkty do ust tej marki. Ma zostać prowadzony innowacyjny Instant Light Lip Comfort Oil oraz Clarins Instant Light Lip Balm Perfector No śliczne cukiereczki! 
Zachęcam Was do przyłączenia i do dyskusji
|
|
|