2015-01-20, 21:31
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piersi sobie powiększamy i o życiu rozmawiamy cz. 21
Cytat:
Napisane przez Tysiaczek83
Laski strasznie mnie bolą piersi,zwłaszcza lewa i są większe o połowę niż były,aż Mąż mówi do mnie jaki "puszap" masz,że takie cycki wielkie,a ja mówię,że jestem bez stanika to się zdziwił...  
|
Oj, skakałabym z radości jakby u mnie tak było (tzn. to powiększenie, nie ból) . A ból od czego mógłby być, po tak długim czasie od zabiegu?
Cytat:
Napisane przez Moninja
Cześć Dziewczyny, ja dziś dopiero pierwszy raz tutaj  Cały dzień dałam radę bez przeciwbólowych, gdzieś w połowie dnia było gorzej ale teraz czuję się niemal jak nowo narodzona. Bardzo mnie cieszy zwiększenie zakresu ruchów rąk  Ale martwi mnie jedno, w niektórych miejscach- na samej górze rowka między piersiami, oraz pod prawą piersią, może gdzieś jeszcze tylko o tym nie wiem mam bardzo dziwne uczucie dotykając/naciskając skórę tak jakby pod spodem była warstewka płynu która przesuwa się pod palcami wydając odgłos bulgotek! I brzuch mam cały czas nabrzmiały, co prawda jutro pewnie będzie okres, ale bez przesady, jest taki od czasu operacji 
Jestem okropnie ściśnięta przez stanik, pod spodem już mam bordowe kreski, może to od tego 
|
Normalne, spokojnie. Jak zejdzie opuchlizna, to brzuch też powróci do stanu przed op.
Cytat:
Napisane przez myszola21
ale wam zazdroszcze tej operki, ja nadal zbieram kaske no i odliczam 
|
A ja bym chciała cofnąć czas i być jeszcze przed, przemyśleć wszystko dokładnie. Też się jarałam, ale teraz wiem, że pośpiech jest złym doradcą
Czas edycji: 2015-01-20 o 21:34
|
|
|