2015-01-20, 23:35
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Marcowe Mamy 2015 cz. VI
Cytat:
Napisane przez rona1906
crystal dziekuje, ze pytasz  coraz gorzej, juz czasem ledwo chodze...  mala siedzi glowka w dol bardzo nisko wiec to dlatego  pociesza mnie fakt, ze to juz koncowka... Co do tego gbsa to ja mialam taki wymaz z cipki robiony w szpitalu. Odebralam wyniki i podobnoc nie jest zbyt dobry, mam to obgadac z lekarzem prowadzacym. Na wyniku mam ze moge byc nosicielem drobnoustroju S.a.... Cos tam  z tego co mi lekarz google powiedzial to wlasnie to chyba ten gbs i ze dzieciom przy porodzie trzeba podac antybiotyk. Czekam do 29 i lekarz mi wytlumaczy co to jest i czy to jest niebezpieczne... Oby nie 
|
mowisz ze sie kulasz juz ;P
cale szczescie, to juz koncowka damy rade 
dobrze, ze lekarze sie tak ladnie opiekuja nami, robia te wszystkie badania zeby wykluczyc jakies problemy pozniej. 
---------- Dopisano o 23:35 ---------- Poprzedni post napisano o 23:34 ----------
Cytat:
Napisane przez tout-petit-fille
Przypomniało mi się coś- dziś TZ spotkał się z kumplem i dowiedział się o fajnym badaniu- analizie żywej kropli krwi.
Za pomocą badania można dowiedzieć się ciekawych rzeczy na temat naszego zdrowia, ale bardziej szczegółowo jest to opisane np. na tej stronie (nie jest to reklama, mamy namiar na zupełnie inne miejsce
http://www.novamedis.pl/analiza_zywej_kropli_krwi.html
Badanie kosztuje podobno ok. 120zł
Chyba się skusimy z TŻ jak urodzę 
|
ciekawe badanie
|
|
|