Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - 40kg do zrzucenia... Raz na zawsze... część VI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-01-21, 06:20   #899
Marina__
Zakorzenienie

Dot.: 40kg do zrzucenia... Raz na zawsze... część VI

Siemka

Czuje sie bardzo zmeczona po tej nocy. Na dodatek mialam glupie sny. Wszystko pewnie przez to, ze wczoraj za bardzo sie najadlam
Glowe juz wysuszylam. Jeszcze jakies ciuchy musze na dzis poszukac,

Cytat:
Napisane przez monicfeliz Pokaż wiadomość
A ja Wam dorzuce jedno zdjęcie z sylwestra Na profilu bedzie. Marina, obczaj kiecke dokladnie i narzeczonego ;PP
Wszystko obczajone i komisyjnie stwierdzam, ze jest na najwyzszym poziomie Narzeczony wyglada na bardzo sympatycznego faceta A w jakim jest wieku ?? Tak troche powazniej od Ciebie sie prezentuje

Cytat:
Napisane przez Jelizawieta Pokaż wiadomość
Uwielbiam wyglądac i czuć się jak sponiewierane prosie po ćwiczeniach
Oj, ja takze A jak jeszcze mam zakwasy... to juz raj na ziemi

Cytat:
Dziewczyny bardzo chętnie, ale musicie mi powiedzieć, jak wsadzić zdjęcia, tak, żebyście tylko wy widziały.
Najlepiej to abys zalozyla album prywatny na Swoim profilku i tam zamiescila zdjecie. Nastepnie dodamy siebie do przyjaciol i my zobaczymy Ciebie, a Ty nas

Cytat:
Kochane, czy macie jakiś przepis na brokuł, w formie, która mogę wziąć do pracy w pudełeczku?
Ja robie taka warstwowa: brokul, ewentualnie polewam sosem z jogurtu i czosnku, ser feta o mniejszej zawartosci tluszczu lub jakis inny salatkowy i prazone platki migdalow. Jest przepyszna. Jak chce zrobic na szybko to odpuszczam sos i tez wychodzi smaczna a co najwazniejsze to zdrowa.

Cytat:
Ja mam jedną:brokuł+szynka+majon ez+kukurydza, ale niestety nie bardzo majonez mogę jeść, i nie wiem czym go ewentualnie zastąpić. W sumie to nic mi innego nie pasuje do zastąpienia, więc prosiłabym o inny przepis
Sprobuj zastapic jogurtem zmieszanym z ketchupem. Poza tym jak mala lyzeczke majonezu wymieszasz z jogurtem to tez nic sie nie stanie

6 marca 2016...... 125,4 - 124,4 -
120
- 115 - 110 - 105 - 100 - 95 - 90 - 85 - 80
Marina__ jest offline Zgłoś do moderatora