Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - 32lata...samotnosc
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-01-21, 11:53   #5
Oliwiabb
Wtajemniczenie

Dot.: 32lata...samotnosc

Może warto jeszcze raz spróbować z portalami randkowymi? Wiele ludzi myśli, że to rozwiązanie dla desperatów a to nieprawda

Co prawda ja jestem od Ciebie sporo młodsza no i w związku ale siostra mojego TŻ jest w podobnej "sytuacji". Ma 30 lat i nadal jest sama, ciągle na spotkaniach rodzinnych padają pytania czy kogoś ma, kiedy kogoś pozna, matka co jakiś czas stwierdza, że ona to już by chciała mieć wnuki. Życzenia świąteczne - oczywiście wszyscy jej życzą miłości no bo co innego. Starsze ciotki już uważają ją za starą panne i chyba już ją na straty spisaly

Mnie już wkurza to wszystko, ta presja żeby w końcu sobie kogoś znalazła. A co dopiero ją...

Tylko, że ona rzeczywiście intensywnie szuka (moim zdaniem wręcz przesadza, tak jakby facet był gwarancją szczęscia). Ma konta na portalach randkowych, często chodzi na imprezy, do klubów, na siłownie, zapisała się nawet na studia podypolomowe ( moim zdaniem po części po to aby kogoś poznac).

Ja polecam Ci jeszcze raz spróbować na portalu randkowym, zrób sobie jakieś fajne zdjęcia (najlepiej poproś koleżankę), byle były naturalne i nie bój się przejąć inicjatywy, ktoś Ci się spodoba- napisz do niego
A przede wszystkim pamiętaj, że facet nie jest wyznacznikiem szczęścia, nie można brać "pierwszego lepszego" który się Tobą zainteresuje (to dość powszechne zjawisko ). Jesteś jeszcze młoda- masz czas na znalezienie miłosci
Oliwiabb jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując