Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kieleckie Panny Młode część XII :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-01-21, 15:01   #2012
Oluniuniunia
Rozeznanie

Dot.: Kieleckie Panny Młode część XII :)

Cytat:
Napisane przez ZakochanaZabka Pokaż wiadomość
miko w szpitalu bede dpiero gdzies koło 24 lutego ale to nie pewna data.. zależy jak mi okres wypadnie bo to musi być podczas :/

noo naprawde dziewczyny, cały dzien mnie nie było a tu już strony do nadrabiania

haha no fajna fajna ta Twoja teściowa orzynajmniej sie z nią nie nudzisz :P

no niestety a za to płaca ta sama i jak tu żyć... :/

u mnie z teściową jest tak że ona na samym początku powiedziała, że nie bedzie pomagać bo ona ma prace w domu i nie ma na to czasu i żebyśmy my wszystko z rodzicami załatwiali a potem im cene podali i sie wyłożą... dla mnie to troche dziwne jest bo moi rodzice też oboje pracuja i jakoś nie narzekaja... no ale dobra
swoja droga poruszyłyście temat mówienia do teściów MAMO, TATO, też sie zastanawiam jak ja sie bede do nich zwracała, tak dziko bedzie mi mówić do nich mamo, tato bo to nie są moi rodzice, na Ty na pewno tez nie, a Pan, Pani też nie bardzo... ciekawe jak to wyjdzie....
No ja będę mieć problem z teściem, bo to jest ojczym mojego TŻta, on do niego mówi po imieniu, byłoby bardzo głupio, gdybym ja mówiła tato. Zwłaszcza, że nie bardzo go lubię..

Mahoniowa przypomniało mi się, że ostatnio kwiatki zamawiałaś. To trzeba już zamawiać? Ja będę chciała tylko bukiet dla mnie i dla M0H. Butonierki to chyba moja mama zrobi, bez przesady, kwiatek, listek, drucik wstążka i stówa pewnie wydana...
To samo z tortem? Trzeba już? Laseczki, jak myślicie?

26.10.2014

30.04.2015
Oluniuniunia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując