2015-01-21, 15:45
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Kieleckie Panny Młode część XII :)
Sorki, ze dawno nie pisalam ale mialam prezentacje w pracy o ktorej wiedzialam od dawna ale oczywiscie zamiast ja przygotowac to siedzialam i planowalam wesele a pozniej termin gonil
ja na szczescie mam tesciowa doslownie na drugim koncu swiata (chile) wiec w polski slub sie nie wtraca, robie to co chce, natomiast wesele chilijskie to nawet wolalabym zeby sie tym zajela, dwa wesele to bardzo duzo, szczegolnie ze jedno daleko, poza tym bede miala to wymarzone w Polsce a jak jej pozwole decydowac z drugim to moze jakiego plusa zarobie 
---------- Dopisano o 16:45 ---------- Poprzedni post napisano o 16:41 ----------
mogg
pisalas o dylemacie z meblami, my u siebie mamy jasna podloge i biale sciany w salonie i dobralismy do tego ciemny stol i krzesla z mala oszklona witryna i bardzo sobie chwale to polaczenie bardzo, tez sie zastanawialam nad jasnymi krzeslami ale widzialam kilka przykladow i srednio to wygladalo,
my "podzielilismy" salon na dwa rejony: ciemny stol i krzesla jako "jadania" i jasna sofa i szklany stolik z biala podstawa jako "wypoczynek",
pokoj wyglada bardzo fajnie, znajomi chwala
|
|
|