2015-01-21, 16:09
|
|
Przyczajenie
|
Dot.: Co oni się tak na mnie uparli???
Cytat:
Napisane przez Smutny123
Rzuciła mnie dziewczyna,cały świat mi się zawalił nie mam już dla kogo żyć .
|
Masz 16 lat, bez jaj. Taki wiek - to wiadome - ale poznasz jeszcze nie jedną, która zawróci Ci w głowie. Co innego gdybyś był po trzydziestce, marzył o gromadce dzieciaków i wakacjach na Teneryfie. 
Co do głównego tematu, to szczerze współczuje, bo ludzie potrafią być konkretnymi świniami. Szkoła średnia powinna być tym etapem w życiu człowieka, kiedy zachowanie dzieciaka przeradza się w jako taką dojrzałość emocjonalną, ale jak widać na przykładzie, nie zawsze się to sprawdza. To nie są dorośli, to wyrostki, które - jak sam napisałeś - fajkami i kretyńskimi manewrami pokazują szczyt swoich ambicji. Najlepiej coś takiego ignorować i pokazać, że wszystkie negatywy po Tobie spływają. Zgaduje, że w gimnazjum tak nie było i jakieś dobre relacje zawiązałeś. Może by odbudować te znajomości i właśnie na nich się skupić? Zawsze są kółka zainteresowań, kluby i inne bajery, gdzie jest szansa na poznanie kogoś naprawdę w porządku. Lepiej trzymać się z jednym szczerym przyjacielem, niż z dziesiątkami niedojrzałych ☠☠☠☠☠☠tków.
|
|
|