Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - jak przedłużyć bardzo krótkie i słabe paznokcie? pytania laika - pomóżcie proszę :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-08-11, 23:49   #1
little_my
Przyczajenie

jak przedłużyć bardzo krótkie i słabe paznokcie? pytania laika - pomóżcie proszę :)

Mam bardzo słabe, małę i krótkie panokcie. Niestety obgryzałam je i nadal mi się to zdarza. Udaje mi się czasem zapuścić dłuższe, ale niestey mimo stosowania odżywek łamią się, zadzierają i muszę je spiłowywać na krótko. Ostratnio pomyślałam, ze przedłuzenie ich byłoby rozwiązaniem. Niestety, kiedyś miałąm położóny akryl na własne paznokcie, ale był nietrwały, schodził, a moje paznockie pod nim były cieniutkie jak papier. Chciałam teraz wybrać się do jakegoś profesjonalnego salonu w 3mieście. Ale nei wiem jaka metodę wybrać? Akryl, żel, jedwab? Kłaść je na właśne panokcie czy na tipsy? Chciałabym uzyskać naturalny efekt średneij długości paznokci. Poniewaz dużo maluję, babram się w farbach itp musiałyby byc dość mocne. przepraszam za przydługi wątek, ale ejstm kompletnym laikiem i przeszukanie forum niewiele mi pomogło. pozdrawiam, littlemy
little_my jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując