2007-08-11, 23:54
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Nuxe, Creme Etincelante Soin Peeling Eclat
Zgłasza się kolejna "użytkowniczka" kremu To ja zgłosiłam krem do KWC i możecie nie uwierzyć, ale cały skład przepisywałam ręcznie A tam takie słówka, że po 5 razy je sobie musiałam przeliterowywać na głos Zajęło mi to mnóstwo czasu - nie ma co kryć 
Allie, jeśli chodzi o próbeczkę to widziałam kilkakrotnie na Allegro Teraz jest też, ale w większym zestawie wraz z innymi: http://www.allegro.pl/item224325417_...ne_vichy_.html
Działanie kremu oceniam na naprawdę świetne Mam cerę przetłuszczająco - mieszaną ze sporadycznymi okresami odwodnienia. Na twarzy rozszerzone pory i zaskórniki na nosie i trochę na policzkach, mikroskopijne blizenki. Krem ślicznie wygładza i rozświetla skórę. Zalecane jest stosowanie na noc - wtedy krem działa najintensywniej, ale cieniutka warstwa na dzień, pod makijaż też wygląda ładnie Od razu po aplikacji nie mam nieprzyjemnego uczucia pieczenia, ściągnięcia czy zaczerwienienia - a tego teoretycznie możnaby się spodziewać po kremi złuszczającym. Rzeczywiście pory się oczyszczają i chyba zwężają, blizenki rozjaśniają a buzia wygląda zdrowo. W składzie są kwiatowe olejki, które wpływają na ogromny komfort podczas nakładania i na to, że cera jest rozświetlona i mięciutka. I ten zapach 
Teraz latem używałam go kilkakrotnie i nic mi nie jest 
Jestem z niego bardzo zadowolona
|
|
|