2015-01-22, 08:08
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie lutowe 2015 - cz. 7
Cytat:
Napisane przez maladT
Prawdopodobnie dzis do domu idę. Super normalnie  wolałabym do porodu zostać ale moze mój maz juz dzis zostanie ze mną to pobrykamy trochę.
Najgorsze jak sama zostanę. Jeszcze problem z tym ze nie mam klucza do domu i muszę czekać na męża a ten moze za 5h bedzie moze trochę wczesniej
|
O kurde z tym kluczem, ale jak za 5h to chyba nie wygonia cie ze szpitala co ? powiedz jaka jest sytuacja i poczekaj juz w szpitalu na meza...no co zrobic, jak każą wyjśc cholipa...pewnie wrocisz i tak na dniach juz rodzic 
Cytat:
Napisane przez emdzik
Do mnie mężul pisał więc olewałam te smsy :P tzn wiedziałam że nic ciekawego tam nie ma  dlatego tak późno przeczytałam..
|
aaaaaaaaaaaa, bo juz sie balam ,ze spalas 
Cytat:
Napisane przez MaamaaZuzi
Nie ma powrotu kobietki.
Skurcze już co 4-7 minut. Czekam aż będą max 5 i jedziemy, ale są długie bo po 55s nawet.
Jak nie ma skorcu jest cudownie Tż opanowany. Zły na mnie że chce do Lidla po spodnie jechać  Ale ja się na nie napaliłam i tak ma być. Tylko żeby wszystkich nie wybrali.
|
Jesli pojedziesz do Lidla na skurczach porodowych to padne i nie wstane jak wpadniesz do Lidla i krzykniesz,ze rodzisz, to mysle,ze ci oddadza wszystkie dresy
tylko obys w Lidlu nie urodzila Tyyyyy terminatorze 
Bardzo boli ? Jeju sie dzieje  :brzyda l:
Ale chyba nie jest tak najgorzej, skoro myslisz o shoppingu
|
|
|