Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Czerwcowe Mamusie 2015, cz.III
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-01-22, 08:22   #4198
Marei
Zakorzenienie

Dot.: Czerwcowe Mamusie 2015, cz.III

Cytat:
Napisane przez szuuu Pokaż wiadomość
Ja też biorę femibion 2

Country nie przejmuj się, weź takie jak Ci się podoba... Ja co prawda idę w drugą stronę, w imiona totalnie niepopularne, ale tylko dlatego, że te które są popularne mi się nie podobają. Ale jakby mi się podobały to na pewno bym nie zastanawiała się
Popieram. U mnie w podstawówce w jednej klasie mieliśmy 4 Piotrków. I co? No nic. Fajnie było
Cytat:
Napisane przez Princesika Pokaż wiadomość
W czasie porodu jest możliwość pobrania komórek macierzystych z krwi pępowinowej. Później jest ona przechowywana całe życie dziecka (opłaca się abonament) i może być wykorzystywana w przypadku chorób, głównie nowotworów i chorób serca.
Oglądałam wczoraj cenniki w pl. Ciekawe ile to tutaj w de kosztuje. I czy to naprawdę działa jak opisują, że przeszczepiaja np zamiast szpiku, czy to tylko głośna moda. Popytam lekarza.
Cytat:
Napisane przez Princesika Pokaż wiadomość
Macie pomysł co kupić na 60 urodziny taty Tż?
W prezentach sama jestem upa... może jak lubi czasem dobry alkohol to butelkę czegoś lepszego. Czasem są fajne zestawy z limitowana butelka albo szklankami itd. Ja mamie zawsze wino kupuję, bo wiem, że lubi. Koledze kupowałam whisky czy whiskey.
jak chodzi w garniturach to spinki. Portfel, aktówke... eeee nie mam chyba wielkiej wyobraźni.