2015-01-22, 08:26
|
|
Konto usunięte
|
Dot.: Kawa, herbata a kolor zębów.
Ja wybielałam kiedyś białą perłą (w liceum, tak dokładnie to 6 lat temu) i zęby mam białe do dziś, a nie zliczę ile hektolitrow kawy i herbaty za mna. Ten kolor nie jest już tak intensywny jak był (ale to była aż nienaturalna biel, wszyscy zwracali uwagę na moje zęby- mogłam sobie podać rękę z Rossem z Przyjaciół xD), a teraz jest ok i ludzie komplementują moje zęby, że takie ładne. Także może jakiś tam wpływ ma, ale jak się dobrze szczotkuje zęby, to nie ma bola, żeby AŻ TAK napoje szkodziły.
---------- Dopisano o 08:26 ---------- Poprzedni post napisano o 08:24 ----------
Cytat:
Napisane przez takasobie93
Co do pasków Crest supreme, to po prostu nie należy używać ich zbyt często, tak średnio raz na rok - półtora, lub rzadziej, jeśli sytuacja nie wymaga wcześniejszego użycia. Ja by nie mieć problemu z nadwrażliwością, zawsze przed tygodniem stosowania crestów, tydzień po prostu codziennie myję zęby pastą na nadwrażliwość.
|
Ja mam zamiar odświeżyć nimi kolor na wiosnę i zawsze mam problem z nadwrażliwością, a nigdy nie wpadłam, żeby po prostu kupić pastę na nadwrażliwość. +100 do geniuszu
|
|
|