Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Piersi sobie powiększamy i o życiu rozmawiamy cz. 21
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-01-23, 10:04   #2172
Shazney
Zakorzenienie

Dot.: Piersi sobie powiększamy i o życiu rozmawiamy cz. 21

Cytat:
Napisane przez Misiaczek80 Pokaż wiadomość
Kremów miałam całą masę, żarłam tabletki, piłam herbatki, sprowadzałam z Indii specjalne zioła (pueraria mirifica), a cycki nie drgnęły. Szkoda pieniążków Lepiej zadbać o dekolt i szyję, albo zafundować ładny push-up
Dlatego śmieję się z tej nowości Bielendy . Wciskanie kobietom ściemy.

Cytat:
Napisane przez myszola21 Pokaż wiadomość
witam sie z rana, już piątek
Czekałam na ten dzień . Po całym tygodniu załatwiania spraw, będę mogła w końcu odpocząć (na dwa dni, a potem od nowa... ).

Cytat:
Napisane przez maja2013 Pokaż wiadomość
Dzień dobry dziewczyny

Mnie się wydaje, że wiek ma duże znaczenie. Majac 20 lat schudłam 20 kilo, nawet ślad nie został. W pierwszej ciąży przytyłam dwadzieścia pare i też poszło bez śladu, niestety po drugiej została mi odrobina luźna skóra na dole brzucha. Gruuubo po trzydziestce jestem i już się tak ciało nie regeneruje jak kiedyś, mimo ćwiczeń i kosmetyków
Z pewnością tak jest, ale istnieją wyjątki, jak we wszystkim zresztą. Moja siostra urodziła po 30-tce, a brzuch ma płaski i skórę jędrną (no może nie aż tak jak 16-latka, ale jest jędrna).

Jest masa zabiegów medycyny estetycznej, które z pewnością poprawiłyby jakość skóry, ale to wszystko, niestety, kosztuje.

Nie pamiętam już, ale w jakiejś kulturze, po ciąży, brzuch kobiety owija się materiałem, żeby właśnie skóra nie wiotczała. To taka ciekawostka

Cytat:
Napisane przez anita1303 Pokaż wiadomość
Witam dziewczyny
Napiszcie mi, czy po kilkunastu latach jest konieczna wymiana implantów? Bo niby mają dożywotnią gwarancję, ale chciałabym wiedzieć czy Wy planujecie wymianę?
Może być konieczna, ale nie musi. Ostatnio nawet o tym pomyślałam, że warto mieć odłożoną większą sumkę na ewentualną wymianę. Bo co będzie jak implant pęknie (odpukać!)... Mnie chodzi po głowie wymiana, ale na większe, jak na razie

---------- Dopisano o 11:04 ---------- Poprzedni post napisano o 11:01 ----------

Cytat:
Napisane przez maja2013 Pokaż wiadomość
Dziewczyny ja jeszcze spytam o badania bo w trzech klinikach dostałam zupełnie inne zestawy. W jednej prawie nic, morfologia + krzepliwość. w drugiej to co wcześniej + ekg i HcV. W trzeciej ful badań wszystkie co wcześniej plus jonogram, prześwietlenie, kreatynina, hbs, hcv, hiv, grupa krwi. O co chodzi? jak u was było?
No tak, każdy lekarz ma też inne wymagania, jeśli chodzi o komplet badań. To tak jak z zaleceniami po operacji - każdy ma swoje

Never underestimate the power of good morning texts, apologies,
and random compliments.
Shazney jest offline Zgłoś do moderatora