Zakorzenienie
|
Dot.: Piersi sobie powiększamy i o życiu rozmawiamy cz. 21
Cytat:
Napisane przez Misiaczek80
Kremów miałam całą masę, żarłam tabletki, piłam herbatki, sprowadzałam z Indii specjalne zioła (pueraria mirifica), a cycki nie drgnęły. Szkoda pieniążków  Lepiej zadbać o dekolt i szyję, albo zafundować ładny push-up 
|
Dlatego śmieję się z tej nowości Bielendy . Wciskanie kobietom ściemy.
Cytat:
Napisane przez myszola21
witam sie z rana, już piątek 
|
Czekałam na ten dzień . Po całym tygodniu załatwiania spraw, będę mogła w końcu odpocząć (na dwa dni, a potem od nowa... ).
Cytat:
Napisane przez maja2013
Dzień dobry dziewczyny
Mnie się wydaje, że wiek ma duże znaczenie. Majac 20 lat schudłam 20 kilo, nawet ślad nie został. W pierwszej ciąży przytyłam dwadzieścia pare i też poszło bez śladu, niestety po drugiej została mi odrobina luźna skóra na dole brzucha. Gruuubo po trzydziestce jestem i już się tak ciało nie regeneruje jak kiedyś, mimo ćwiczeń i kosmetyków 
|
Z pewnością tak jest, ale istnieją wyjątki, jak we wszystkim zresztą. Moja siostra urodziła po 30-tce, a brzuch ma płaski i skórę jędrną (no może nie aż tak jak 16-latka, ale jest jędrna).
Jest masa zabiegów medycyny estetycznej, które z pewnością poprawiłyby jakość skóry, ale to wszystko, niestety, kosztuje.
Nie pamiętam już, ale w jakiejś kulturze, po ciąży, brzuch kobiety owija się materiałem, żeby właśnie skóra nie wiotczała. To taka ciekawostka 
Cytat:
Napisane przez anita1303
Witam dziewczyny 
Napiszcie mi, czy po kilkunastu latach jest konieczna wymiana implantów? Bo niby mają dożywotnią gwarancję, ale chciałabym wiedzieć czy Wy planujecie wymianę?
|
Może być konieczna, ale nie musi. Ostatnio nawet o tym pomyślałam, że warto mieć odłożoną większą sumkę na ewentualną wymianę. Bo co będzie jak implant pęknie (odpukać!)... Mnie chodzi po głowie wymiana, ale na większe, jak na razie 
---------- Dopisano o 11:04 ---------- Poprzedni post napisano o 11:01 ----------
Cytat:
Napisane przez maja2013
Dziewczyny ja jeszcze spytam o badania bo w trzech klinikach dostałam zupełnie inne zestawy. W jednej prawie nic, morfologia + krzepliwość. w drugiej to co wcześniej + ekg i HcV. W trzeciej ful badań wszystkie co wcześniej plus jonogram, prześwietlenie, kreatynina, hbs, hcv, hiv, grupa krwi. O co chodzi? jak u was było?
|
No tak, każdy lekarz ma też inne wymagania, jeśli chodzi o komplet badań. To tak jak z zaleceniami po operacji - każdy ma swoje