Jestem najświeższym narybkiem klubowym. Jak tam trafiłam, pewnie się zapytacie. Ano, zwyczajnie, udzielałam się w kilku poprzednich %, niedużo, po kilka postów w czasie całej %, ale dziewczyny mnie zapamiętały, potem po prostu napisałam coś sensownego na forum, właśnie tutaj, spodobałam się i dostałam zaproszenie, to wszystko. Nie trzeba pisać całej masy postów, może ich być tylko trochę. W tych postach powinien znaleźć się szacunek dla innych forumowiczek, jakaś mała pomoc, zainteresowanie tematem i innymi dziewczynami np. opinia na temat samego ciucha + sensowne, rzeczowe wypowiedzi, bez jątrzenia i awantur. Takie coś na pewno zostanie dostrzeżone i zaproszenie do klubu samo przyjdzie. Krótko mówiąc make love, not war, a będzie Wam dane.
A co do linków, to ściągnijcie sobie wyszukiwarkę Opera, na miesiąc przed wyprzedażą wyszukajcie swoje ukochane ciuszki i trzymajcie takie linki jako stronę w operze, będziecie miały na długo działającego linka, którego nikt Wam nie zabierze, nie będziecie prosiły o wrzucanie linków.
I jeszcze jedno, ja nie mam pojęcia, jak przerabiać linki, a jak coś nie działa, to pewnie produkt się wyczerpał, też tak miałam w tym roku, wtedy nic się nie da zrobić.
Trochę samodzielności dziewczyny!