Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Odpieluszkowe zapalenie mózgu cz. II
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-01-23, 16:25   #672
zuken
Zakorzenienie

GG do zuken
Dot.: Odpieluszkowe zapalenie mózgu cz. II

Kazdy moj wyjazd do labu to byla wyprawa. Masakryczne, mdlosci od samego otwarcia oczu, do tego musialam byc na czczo co bylo straszne bo bylo mi caly czas niedobrze i slabo. Autem jechalam 10 km z nierzadkimi przystankami z powodu mdlosci wlasnie.
Specjalnie jezdzilam do labu w ktorym pierwszenstwo mialy kobiety w ciazy. Widzac 20 osobowa kolejke po prostu wiem, ze nie dalabym rady czekac tyle czasu, po prostu bym padla. Korzystalam wiec z tego cudowego przywileju i wchodzilam bez kolejki, ewentualnie za inna ciezarna. Ludzie nie raz fukali i obgadywali po zamknieciu drzwi, ze oni tyle czekaja a ja z brzuchem i od razu pierwszenstwo ano tak jest i co zrobic, przychodzac tam tez wiedzieli ze moga na jakas ciezarna trafic.
Juz dawno zreszta w ciazy nie jestem, teraz to ja musze czekac dluzej w kolejce bo przyjdzie jakas kobieta z brzuszkiem, trudno takie zycie, jakos nic mnie nie boli z tego powodu, nie mam czasu to nie ide wcale albo wybieram inny termin bo wiem, ze moge posiedziec nawet dwie godziny... Nie widze w tym nic dziwnego.
zuken jest offline Zgłoś do moderatora