Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Na jakim etapie zycia jestesmy teraz?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-08-12, 19:17   #64
kariera85
Wtajemniczenie

GG do kariera85
Dot.: Na jakim etapie zycia jestesmy teraz?

miło poczytać, co u Was słychać
w ubiegłym roku tkwiłam w zawieszeniu na dziennych studiach, bez stałej pracy, bez ciekawych widoków na przyszłość, z głową pełnych pomysłów bardziej i mniej niedorzecznych..
teraz nie wiem, czy jest lepiej..
mam prace, zarabiam dobrze..pracuje jako specjalista ds promocji w hobbystycznym magazynie, nie wytrzymuję jednak presji i stresu
być może uda mi się przeskoczyć do innej firmy, bądź też zostanę tu jako redaktor prowadzący..kto wie
najbardziej pragnę usamodzielnić się- wyprowadzić z domu, wczesniej planuję remont piętra w domu rodziców, na razie wymieniłam okno, parapet, teraz łazienka-armatura,nowa kabina, rearanżacja..z tym się wstrzymam jednak, ponieważ nie do końca się dogadujemy w kwestiach finansowych
przeprowadzkę planuję po bożym narodzeniu, po sesji zimowej, będzie to czas kończenia studiów ale nie będzie to problemem
szaleje we mnie dzikie macierzyństwo, czasem przystaję i zazdroszczę tym, za których decyzję o dziecku podjął po części los..potem się otrząsam, myslę- idź do przodu, masz na to jeszcze czas..ehh
słowem-w pracy stres, na studiach- gonitwa, w związku jak zawsze i nieskromnie- fantastycznie
jesli mogę być czegoś pewna to tej miłości
Starring: Cudowna Dieta Mniej Żreć
kariera85 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując