Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - czy to lato, czy to zima, motywacji u nas ni ma - część 28 dopingujących pogaduszek
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-01-24, 18:22   #2010
SilverAguti
Zakorzenienie

Dot.: czy to lato, czy to zima, motywacji u nas ni ma - część 28 dopingujących pogadu

Cytat:
Napisane przez little_ola Pokaż wiadomość
Asia szkoda starego kompa
a na przyszłość to chyba zamiast zapisywać zakladki, to lepiej sobie przypiąć na Pinterest
to bym się przez tego pinteresta w życiu nie przekopała w zakładkach o wiele sprawniej mi się szuka, bo wystarczy wpisać kilka pierwszych literek
dowiedziałam się, że z odzyskiem tego starego dysku to nie tak łatwo, bo nie dość, że ma już kilka lat i ma jakieś tam inne wejście (niewiele zrozumiałam z tego, co Robert mówił ), to jeszcze i tak by błąd bios-u na nim wyskakiwał najprawdopodobniej cóż, pozostanie mi się z tym pogodzić, a za parę miesięcy to może nawet do windowsa 8 się przyzwyczaję

trzymamy kciuki za szybki powrót małej Basi do domku

co do tych numerów, to ja nie odbieram nieznajomych, tylko sprawdzam je w necie i na ogół okazuje się, że to banki nękające ludzi propozycjami kredytów

Kasia ja kiedyś na "jak to jest zrobione" oglądałam o okrągłych dywanach ze sznurka, ale zszywane. kobiety po lewej stronie miały takie oooogromne blaty, które od spodu dmuchały powietrzem, dzięki czemu dywan unosił się kilka cm nad blatem i dało się go łatwo obracać. przydałby Ci się taki blat
SilverAguti jest offline Zgłoś do moderatora