2015-01-25, 10:22
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Massimo Dutti - część IX
Cytat:
Napisane przez Just321
Hej wszystkim 
---------- Dopisano o 10:00 ---------- Poprzedni post napisano o 09:58 ----------
Tak niestety się zdarza  odświeżaj sobie co jakiś czas, może ktoś zrezygnuje, nie zapłaci i wpadną, albo system jeszcze nie złapuje, że już wykupione, albo że dodane  pogmatwałąm 
---------- Dopisano o 10:01 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ----------
A co z nią nie tak, ja czekam na swoją i liczę że będzie ok 
---------- Dopisano o 10:04 ---------- Poprzedni post napisano o 10:01 ----------
A ja w tym sezonie kupiłam tylko śliweczkowe satynki  no w regularnej dwie pary wosków 
I lecą do mnie z paskiem, tyłeczkowe i woski z LE ale zupełnie nie wiem czy będą dobre więc ich przezornie nie liczę 
|
zazdroszczę satynowych śliweczek, czaję się na nie, może jeszcze wpadną 
Cytat:
Napisane przez mabuu
czesc wszystkim 
kupmy coś, bo nudą wieje
cieszę się, że mój "mistrz zła" powrócił  bez niego to piekło nie było by już takie samo
ps robię mały massiomowy eksperyment na stronie www ale wstydzę się powiedzieć publicznie co bo to tylko dla największych massimomaniaczek. śmiem twierdzić, że zakrawa to już o chorobę psychiczną  ale pobawię się tak jeszcze jeden dzień czy dwa. dusza naukowca wygrywa 
|
o to teraz ciekawość nas zeżre 
kurcze, sprzątnięto mi sprzed nosa dżinsy tak się ucieszyłam jak były dostepne, dodałam szybko do koszyka,ale zadecydowały chyba ułamki sekundy.
A już miałam nic nie kupować. Ale cały czas powtarzam sobie, że to przecież niebywałe okazje i do letnich wyprzedaży z pewnością nic nie kupię....
|
|
|