2015-01-25, 14:08
|
|
|
Okrutna, podła i zła
|
Dot.: Wątek uzależnionych Zaromaniaczek cz. L
Cytat:
Napisane przez user_k
Dokładnie  Ja na letniej wyprzedaży kupowałam dziewczynom ciuchy, może nie liczby hurtowe, i rok temu też, a jakoś nie mam potrzeby afiszowania się z tym. Wszystko załatwiałyśmy na priv. A w tym niestety nie mam możliwości pomocy. Moich MH też mi nikt nie upolował i pomijał w wypowiedziach na forum a się nie obrażałam jak dziecko. To tylko ciuchy, ale jednak wariujemy na ich punkcie, szczególnie na %%%% 
|
Uważasz, że wcześniej się tym afiszowałam? Napisałam tak Eleonorce, bo 3 osobom napisałam o rzeczach, które wypisały na forum, że są u nich w Zarach, aby mi kupiły w miarę możliwości i do teraz cisza. Nie skopiowała całości rozmowy tylko to co chciała. Więc chyba mam prawo się wytłumaczyć tak ? To nie jest afisz a wytłumaczenie tego, o co Eleonorka Was zapytała. Prowadziłyśmy rozmowę na PW w 4 wątkach a skopiwała tylko to co jej pasowało. Ale jak kilka dni temu narzekała, że nikt jej nie pochwalił zakupów a mnie na PW też pisała, że ma żal to jakoś zostawiłam to nie czułam potrzeby kopiowania tego tutaj i nie widziałam abyście na nią naskoczyły, że sie upomina po pochwalę jej zakupów.
POWTARZAM- gdyby nie to, że Eleo skopiowała PW zachowałabym sobie swój Żal i pretensje do siebie albo w odpowiednim momencie napisałabym TYM osobom co myślę o takim traktowaniu.
Edytowane przez UNIKALNA1983
Czas edycji: 2015-01-25 o 14:14
|
|
|