2015-01-25, 20:37
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jedna z nas w maju, już teraz ślubuje a reszta w głowie swe wizje buduje PM2016
Cytat:
Napisane przez deksterowa
my bylismy na targach tydzien temu, ale szczerze uwazam, ze to stracony czas i kasa na bilet... Same drogie firmy byly, tlumy ludzi no i glownie oferty sal i fotografow a to juz mamy. Raptem jedno stoisko z zaproszeniami i ceny od 5 zl za sztuke...
|
jeśli mówisz o Poznaniu to było kilka więcej stoisk z zaproszeniami zazwyczaj mieli też zaproszenia na stoiskach z wystrojem/ dekoracjami 
Cytat:
Napisane przez izk_a
ja mam zaręczynowy z apartu, a obrączki chciałabym od jakiegoś mniejszego jubilera  więc polować trzeba 
|
piona 
Cytat:
Napisane przez Sophie24
Akurat suknie to nie wiem kiedy przeceniają ale chyba latem gdy PMki mają już suknie na sezon ślubny. Ale garnitury wiem, że najczęściej w lipcu i właśnie lutym obniżają. Brat kupił dwa tygodnie przed ślubem swój garnitur właśnie z 50% zniżką.
Ja TŻta nie wiem kiedy po garnitur wyślę. A sama idę po sukienkę dwa razy - sama w sierpniu a potem z ekipą w styczniu:P Muszę sama obejrzeć czy mam w ogóle po co ludzi ściągać na przymierzanie 
|
w salonie, w którym mi się podobają suknie, wyprzedają latem, więc tak ni w pięść ni w oko. Rok wcześniej nie zamierzam kupować sukni.
My się śmialiśmy,że chociaż garnitur do Tż kupimy taniej, niż zakładaliśmy, bo liczyliśmy z 1000 zł, a Tż się podobały takie za 500 zł już 
Cytat:
Napisane przez salamandra0903
no to dokładnie tak jak my  w styczniu za rok rozglądniemy się za garniturem dla tż bo wtedy są niezłe ceny i zniżki posezonowe  a sukienkę - poprzymierzam coś właśnie w wakacje i wtedy się będę zastanawiać do czerwca 2016 sporo czasu zostało 
|
ostatnio znalazłam salon, w którym co miesiąc wyprzedają inne modele kiecek. Kilka nawet mi się podobało, więc zapisałam go do listy i pewnie luknę jak przyjdzie czas 
A dziś mama mi dała namiary na jakiś komis. Nie do końca jestem przekonana, ale zobaczyć mi nie zaszkodzi.
Znalazłam foto, który nam się podoba i ma pakiet mini, czyli taki jak chcemy dokładnie. Napisałam o cenę i czekam
|
|
|