Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Świece zapachowe cz. VI (m.in. Yankee Candle, Kringle Candle)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-01-26, 14:49   #3670
Maguda_
Kawaii strona mocy

Dot.: Świece zapachowe cz. VI (m.in. Yankee Candle, Kringle Candle)

Cytat:
Napisane przez kasztanka3 Pokaż wiadomość
Spiced orange miałam, jest nieładny
A jednak miał być grzaniec, nie pomarańcza, sorki

Cytat:
Napisane przez BlueSunshine Pokaż wiadomość
solanka jodowo bromowa o zapachu bzu bo są 3-4 rodzaje ale tylko ten lubię zapach w połączeniu z wodą ma cudowny, serio. Nawet jak TŻ bierze po mnie prysznic to wchodzi do łazienki zawsze oczarowany tym zapachem a on mało co wyczuwa

Cytat:
Napisane przez BlueSunshine Pokaż wiadomość
fajnie by było jakby wprowadzili denerwuje mnie na goodies to, że pokazują się woski których nie ma i są wyprzedane. Po co ?
To ja tak mam w świecie zapachów - co wejdę i coś wpadnie mi w oko - wyprzedane Mam wrażenie, że więcej tam nie ma niż cokolwiek jest.

A, zamówiłam, zamówiłam Ale nie wszystkie, jeszcze nie teraz, tylko takie, gdzie podejrzewałam, że ludzie się na nie rzucą, reszta niech sobie poczeka

Paliłam aleo water i moja mama się zdziwiła, że to niby aloes Pachnie ładnie, tak wodniście, faktycznie czuć melon (chociaż bardziej wodę z aleosem), jest jednocześnie delikatny i wyrazisty, nie trzeba go dużo pakować do kominka Orzeźwiający, to na pewno.

Edytowane przez Maguda_
Czas edycji: 2015-01-26 o 17:11
Maguda_ jest offline Zgłoś do moderatora