Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Przesadzam dziewczyny ?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-01-27, 23:19   #1
lagmina
Raczkowanie

Przesadzam dziewczyny ?

Witam,

Watek będzie dotyczył mojego tż, otóż ostatnio miałam imieniny a że mój partner nie ma pamięci do dat delikatnie mu przypomniałam dostałam telefoniczne życzenia powiedział również, że prezent otrzymam bliżej weekendu ponieważ teraz ma mało czasu to były słowa bez pokrycia bo prezentu nie dostałam uznałąm, że faktycznie ma dużo pracy i nie było tematu... zaraz po tym tż musiał wyjechać na krótko (niecałe 2 dni) za granice zaśmiałam sie, że może przywieżć mi pamiątkę i przywiózł maskotkę trolla z flagą państwa.

Dzisiaj wpadł do mnie ubrany cały od góry do dołu w markowe nowe rzeczy w tym zegarek i wypytywał czy mi się podoba, ja zapytałąm tylko, skąd to ma skoro podobno nie miał na nic czasu odparł, że dzisiaj miał...kurcze nie chce wyjść na materialistke ale zrobiło mi sie przykro, nie dlatego, że nie dostałam od niego drogiej markowej rzeczy ale dlatego, że totalnie olał moje święto kiedy ja zawsze bardzo sie staram na wszelkie jego uroczystości...Z ostatnimi moimi urodzinami sytuacja byla identyczna...Zupełnie nie rozumiem dlaczego tak jest bo np pod choinkę z prezentem się starał, dostałam kieckie, która wczesniej mi sie podobałą wartą połowe mojej wypłaty jak zaczęło byc mi głupio z powodu jej ceny to stwierdził, że przecież nic na urodziny nie dostałam, więc to nie wynika ze skąpstwa zresztą poważnie gdyby przyjechał w dzień moich imienin z bukiecikiem za 15 zł nie byłoby żadnego problemu dla mnie naprawde liczą się intencje.

Dzisiaj własnie prezentując nowe rzeczy chciałam z nim porozmawiać , że jest mi przykro, że tak traktuje moje święta i że po co były słowa o prezencie itd on się momentalnie bardzo obruszył i zrobił oschły stwierdził, że przecież dostałam prezent z podróży i za chwile wyszedł....

Przesadzam i wychodze na materialistkę ?

Przepraszam, że tak chaotycznie ale niedawno wyszedł a ja strasznie nie lubie takich sytuacji, czuje sie skołowana.
lagmina jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując