Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jaka wyciskarka do soków?
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-01-28, 21:10   #106
marcin1997
Przyczajenie

Dot.: Jaka wyciskarka do soków?

Dzięki Kusum za obszerną wypowiedź.
Kwota powyżej 1500zł niestety jest dla mnie nieakceptowalna. Kupuję wyciskarkę pierwszy raz i ciężko byłoby mi przekonać siebie samego i rodzinę do takiego wydatku.
Czy potrafisz powiedzieć jakie są najistotniejsze różnice w huromach od modelu 100 do 700? Bo mam wrażenie że zmienili kolor, dodali korek i od razu 200zł droższy jeden od drugiego. Jestem prawie zdecydowany na HU-200, a z rabatem który dzięki twojej sugestii znalazłem kosztowałby 65zł taniej, ale wolałbym mieć pewność że w tej klasie cenowej (+/- 100zł) nie ma sobie równych i nie warto dopłacać za jakąś pierdołę ani szukać innej firmy.
Na koniec jak w ogóle oceniasz jakość wyciskania HU-200 różnych surowców od miękkich (maliny, truskawki) poprzez warzywa liściaste jak kapusta czy sałata, a na jabłkach i marchwi kończąc? Szczególnie zależałoby mi na wyciskaniu kapusty i marchwi i niechciałbym się rozczarować kiepskim wyciskaniem któregoś z tych warzyw.

---------- Dopisano o 22:10 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ----------

Jeszcze tak poszukując optymalnego modelu wyciskarki pionowej natrafiłem na Greenis F-9008 (http://www.wyciskarki.pl/wyciskarka-...is-f-9008.html)
Czy coś Ci Kusum wiadomo o tym modelu? Ma dosyć atrakcyjną cenę, posiada cechy innych wyciskarek w tej grupie cenowej (długa gwarancja, części z ultemu), a do tego jest bardziej wszechstronny niż hurom hu-200 bo ma sitko do mielenia i homogenizacji oraz sitko do musów-sorbetów oraz do lodów.
marcin1997 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując