Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Niesmiala propozycja:)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2005-07-09, 15:27   #488
Meriamon
Rozeznanie

Smile Dot.: Niesmiala propozycja:)

Cytat:
Napisane przez n@ta
JEZUSIE!!!!!dziewczyny jakby to wszystko zsumować to można kupić dom!!!jestem naprawde pod wrażeniem .Tylko nie jestem pewna ile z was świadczy jakieś usługi?tzn.robi makijaż dla znajomych za opłatą oczywiście.Bo kolekcje są naprawdę inmponujące i aż trudno mi uwierzyć że te kosmetyki są tylko do "waszego" makijażu.Z taką ilością to wasze potomne jeszce zdążą je wypróbować.Zauważyłam też że wiele z was ma wiele cieni z inglota.BRAWA!!dla inglota, bo to świetna firma.Ma tanie, trwałe cienie-te opakowania i kolorki ,corazto wymyślniejsze.No miodzio po prostu !I przedewszystkim OGROMNE UKŁONY w stronę TANZANIT, bo to ona wpadła na tak wspaniały pomysł.Wyobraźcie sobie tylko co ja przeżyłam oglądając wszystkie zdjęcia od początku.szok!A mi ciągle trują że ciągle "mazidła" kupuje.Kiedyś kupowałam i dopiero jak zużyłam to nabywałam następne.Przekonałyście mnie że więcej kosmetyków tym więcej kolorków i możliwości łączenia ich .A można je przecież ładnie w kuferek poukładać i nie będzie negliżu w szafeczce.Dzięki i gratulacje!Brak mi słów...
No musimy wspierać koncerny kosmetyczne co nie plajtną ...nasza dewiza im wiecej tym lepiej a i córy musimy rodzić co będą kontynuowały tradycje rodzinną i wspierały zarówno polski jak i zagraniczny rynek kosmetyczny

Aguś kurcze mi tez sie collection powiększyć musieć wam pokazać jak dorwiem aparata o zgrozo u mnie tez błyszczyki
Na PR nie mam teraz kasiorki,ale jak zarobie,to tez sie zaopatrze...
Wizażanki powinny mieć u nich stały rabat

Pozdrawiam wszystkie perełki
I mądrością, bym umiał(a) je rozróżnić...
Meriamon jest offline Zgłoś do moderatora