2015-01-29, 15:43
|
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Pielęgnacja loków, loczków i fal, niech się kręcą! :) Część XXI
Cytat:
Napisane przez martaakow
Ja nie widzę nic ciekawego z odżywek, wszystko albo miałam i nie pasowało, albo wiem, że bubel, albo sprawdza się, więc non-stop kupuję i już nie mam ochoty, albo kosztuje jakoś śmiesznie dużo - nie jestem zwolenniczką kupowania odżywek za 30 zł.
Dzisiaj kupiłam Garniera żurawinowego. Nie mogłam skojarzyć, czy przypadkiem nie pisało kilka osób, że jest do niczego, ale no już nie miałam ochoty kolejny raz kupować Oleo Repair, a byłam w tym takim małym Rossmannie na osiedlu, więc wybór nieduży.
|
ja już mam kilka sprawdzonych i ich uzywam na stałe a czasami coś nowego dokupię jak ostatnio Isanę do loków.A tak to mam stały skład garnier a i k ,yves rocher z baobabem i odżywczą,seboradin, pilomax,z Rossmana z granatem i waxa do blondu.Co mycie to innej używam i wszystkie te mam sprawdzone,moje włosy je lubią .W zależnosci od potrzeb zmieniam je rotacyjnie.Mam jeszcze dwa kallosy i nie mogę ich skonczyć.Też używam na zmianę.Oj mam tego dużo ale wszystko im służy na szczęście .
Edit.A zapomniałam o tej joannie d/s ,co ją ostatnio kupiłam.Oddałam córce,jej włosy ładnie po niej wyglądają,wiec mam już ją w głowy:P i czyste sumienie .
Edytowane przez Curly81
Czas edycji: 2015-01-29 o 15:46
|
|
|