Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Związek z mężczyzna spod znaku wagi
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-01-30, 10:11   #19
linaya
astro-loszka

Dot.: Związek z mężczyzna spod znaku wagi

Cytat:
Napisane przez VampIrzyca Pokaż wiadomość

Ja wierzę, że astrologia ma wpływ na osobowość ludzi, ale sam znak słoneczny - czyli waga w tym przyadku - to tylko jeden element tej astrologicznej układanki, ważny, ale jeden z wieeeelu. Opisy znaków zodiaku to tylko archetyp, nie u wszystkich wszystkie cechy muszą się zgadzać. Ja mam dużo wag w otoczeniu, bo też w znaku wagi jakoś dużo ludzi się rodzi Zauważyłam, ze łaczy ich kilka cech, między innymi niezdecydowanie, towarzyskość, straszne przejmowanie sie wyglądem, egoizm - i mówię tu o wagach obu płci.
Jeśli chodzi o męskie wagi, to mogę ci napisać archetypowe cechy, ale tak jak mówiłam - u jednych będą mocniejsze, u innych słabsze, to zależy od wpływu innych znaków. Faceci spod wagi w archetypie zbyt wierni nie są, lubią otaczać się wieloma kobietami, niezdecydowani, wygodniccy i humorzaści Łatwo operują pięknymi słowami, mają duużo wdzięku i powodzenie. Ale to tylko archetyp, ci, któych znasz nie muszą tacy być, najlepiej jakbyś podała datę urodzenia i godzinę, wtedy moglibyśmy więcej o konkretnym facecie powiedzieć.
Podpisuję się pod tym zwłaszcza pogrubionym
A faceci - solarne Wagi, których miałam/mam okazję znać to zwykle czarujące osobniki, lubiące mieć powodzenie u płci przeciwnej, posiadające dużo koleżanek, faktycznie niezdecydowani i chimeryczni.

Ponadto archetypowa Waga najlepiej czuje się, gdy tworzy związki z innymi ludźmi. Na pewno nie jest to typ samotnika.