Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jedna z nas w maju, już teraz ślubuje a reszta w głowie swe wizje buduje PM 2016 <3
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-01-30, 11:56   #2606
Iskra14
Zakorzenienie

Dot.: Jedna z nas w maju, już teraz ślubuje a reszta w głowie swe wizje buduje PM2016

Cytat:
Napisane przez salamandra0903 Pokaż wiadomość
Dobczyce to już chyba za daleko ? A jak ceny w tym Szafrantu? Myślałam o folwark zalesie ? Wstępnie zarezerwowalismy w karczmie pod wielka solą ale tam jest taki swojski klimat a ja chyba wolałabym jednak bardziej nowocześnie jest też taka restauracja na trasie do Bochni po prawej stronie ale nie mam pojęcia jak się nazywa ?
Od nas z Kurdwanowa do Dobczyc jest 25km. Zalesie ma bardzo wiejski klimat i wystrój plus jak dobrze pamiętam czaszki zwierząt na ścianach (trofea myśliwskie, ale dla mnie to czaszki). Byliśmy tam, ale kompletnie nie nasze klimaty, za to widoki extra

Miałam kiedyś ofertę z szafrantu, ale wywaliłam - Jovisse na pewno się orientuje skoro tam robi

---------- Dopisano o 11:56 ---------- Poprzedni post napisano o 11:54 ----------

Cytat:
Napisane przez fioleciasto Pokaż wiadomość
U nas nie będzie filmu z przygotowań, ale to dlatego że rezygnujemy w ogóle z filmu. Płacimy bardzo dużo za fotografów, a mi też nigdy jakoś bardzo na filmie nie zależało.
To dokładnie tak jak u nas

Edytowane przez Iskra14
Czas edycji: 2015-01-30 o 11:55
Iskra14 jest offline Zgłoś do moderatora