Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Listopadowe Mamy 2014- część II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-02-02, 09:04   #1505
Kostka09
Zakorzenienie

Dot.: Listopadowe Mamy 2014- część II

Cytat:
Napisane przez aleska Pokaż wiadomość
Dziękuję dziewczyny. Wyguglałam sobie "ile śpią wasze 3 miesięczne niemowlęta" i wyszlo ze inne maluchy w tym wieku spią podobnie jak mój Ignacy i podobnie jak wasze dzieci. Chyba za bardzo przejmuje się ze nie spi w dzień idealnie jak w poradnikach półtora godziny miedzy kazdym karmieniem (a karmie w dzień co 3-3,5 godziny).

Napiszcie jeszcze po czym poznajcie ze wasze dzieci chca spać? Nie chodzi mi o totalne zmęczenie ale czy poznajecie ze wasze maluchy wysylaja jakies sygnaly, ze za chwilkę bedą senne?

Wiedzialam, że skądś kojarzę tą Fiorellę
Trzymam kciuki za Ciebie napewno bedzie lepiej
Moj po prostu marudzi, lezy w bujaczku i marudzi, na rekach marudzi generalnie wszystko jest zle...

Martha - to masz motywacje no i chyba pomysl manieczki swietny jak kogos takiego masz.

Dziewczyny mam dwa pytania: jakie macie rytualy zasypiania w dzien i na noc? Jakie metody zasypiania stosujecie?

Kurcze u nas znowu tragiczna noc wybudza sie i placze...chyba ta zmniejszona dawka Saba powoduje, ze wybudzaja go baczki, jak nie to moze skok albo nie wiem jaka cholera.... Dzisiaj chyba 5 razy sie budzil, zjadl dwa razy ale reszte ululalam i tylo na chwile wszystko dziala zaraz znowu sie budzi...
O co chodzi... Niezle nam sie zaczal ten 4 miesiac

Idziemy dzisiaj do peda na szczepienie prosze o kciuki

---------- Dopisano o 09:04 ---------- Poprzedni post napisano o 09:01 ----------

Zanet ja kaszlu wlasnie nie rozpoznaje, moj pokasluje czasem wiecej czasem mniej ale chory jeszcze nie byl i nie widze roznicy...
Kostka09 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując