2015-02-02, 09:04
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Listopadowe Mamy 2014- część II
Cytat:
Napisane przez aleska
Dziękuję dziewczyny. Wyguglałam sobie "ile śpią wasze 3 miesięczne niemowlęta" i wyszlo ze inne maluchy w tym wieku spią podobnie jak mój Ignacy i podobnie jak wasze dzieci. Chyba za bardzo przejmuje się ze nie spi w dzień idealnie jak w poradnikach półtora godziny miedzy kazdym karmieniem (a karmie w dzień co 3-3,5 godziny).
Napiszcie jeszcze po czym poznajcie ze wasze dzieci chca spać? Nie chodzi mi o totalne zmęczenie  ale czy poznajecie ze wasze maluchy wysylaja jakies sygnaly, ze za chwilkę bedą senne?
Wiedzialam, że skądś kojarzę tą Fiorellę 
|
Trzymam kciuki za Ciebie napewno bedzie lepiej
Moj po prostu marudzi, lezy w bujaczku i marudzi, na rekach marudzi generalnie wszystko jest zle...
Martha - to masz motywacje no i chyba pomysl manieczki swietny jak kogos takiego masz.
Dziewczyny mam dwa pytania: jakie macie rytualy zasypiania w dzien i na noc? Jakie metody zasypiania stosujecie?
Kurcze u nas znowu tragiczna noc wybudza sie i placze...chyba ta zmniejszona dawka Saba powoduje, ze wybudzaja go baczki, jak nie to moze skok albo nie wiem jaka cholera.... Dzisiaj chyba 5 razy sie budzil, zjadl dwa razy ale reszte ululalam i tylo na chwile wszystko dziala zaraz znowu sie budzi...
O co chodzi... Niezle nam sie zaczal ten 4 miesiac
Idziemy dzisiaj do peda na szczepienie prosze o kciuki
---------- Dopisano o 09:04 ---------- Poprzedni post napisano o 09:01 ----------
Zanet ja kaszlu wlasnie nie rozpoznaje, moj pokasluje czasem wiecej czasem mniej ale chory jeszcze nie byl i nie widze roznicy...
|
|
|