2007-08-15, 16:41
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Modne dzieciaki :)))
Cytat:
Napisane przez goha80
nooo dziewczyny!!! naprawde wasze dzieciaki nie maja zadnych fajnych ciuszków? ja chcialam dzis wkleic zdjecie malego w smiesznej koszulce brazowa z rdzawo pomaranczowym napisem i lamówkami "it's not fair " 
ale oczywiscie wypackal sie serkiem zanim strzelilam mu fotke 
jak byl malenki mial jeszcze jedna fajna biala stylizowana na niedbaly styl wykonczona stebnówka a nie podszywana ze zdjeciem glowy dziecka z wsciekla mina i podpisem i'm angry !!! wygladal w niej genialnie zwlaszcza jak tez byl angry 
|
Czesc! Ja co prawda nie jestem mama, ale kiedys na pewno bede... I tez wiele razy w glowie ubieralam swoje przyszle dziecko. Tez ubieralabym je raczej rock'n'rollowo. Zauwazylam, ze w lokalizacji masz wpisana Irlandie, a tam raczej nie ma problemu z ubraniem dziecka. (tylko moze ta lokalizacja juz jest nieaktualna). Tym bardziej Cork jest super miejsem na zakupy dla malucha - kazdy sklep taki jak H&M, Zara, Next, czy bardzo popularny Penneys ma specjalny dzial z dzieciecymi ubraniami - wiem bo sama kupowalam tam czesto ubrania dla siostrzencow i na prawde jest z czego wybierac. A takie koszulki jak opisujesz sa na prawde szalowe - np. z napisem "I'm allergic to homework" lub "Buy 1 get 1 free - my parents".
A jezeli chodzi o sklepy w Polsce to na prawde jest z tym problem - same ubranka w truskaweczki i miesie. I w dodatku takie sklepy trudno znalezc... Zycze w kazdym razie owocnych poszukiwan!
|