Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Cieniowanie wlosow sposobem zapobiegajacym wiekszemu kreceniu sie wlosow- pomocy:)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-08-15, 17:00   #6
karla_92
Zakorzenienie

Dot.: Cieniowanie wlosow sposobem zapobiegajacym wiekszemu kreceniu sie wlosow- pomoc

Cytat:
Napisane przez _diabolique_ Pokaż wiadomość
karla_91 tu cie mam ...odnosnie tej metody to nie mam pojecia jak mozesz opisac te 2 metody to ci powiem ktora to....ale czy na wszystkich wlosach zadziala to nie wiem.... u mnie jakos sie mniej kreca
Hehe jak widac przed toba nic sie nie ukryje A co do tych metod to w tym watku http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=203552 rowniez zalozonym prze ze mnie pisze o tych metodach chociaz nie jakos szczegolowo i nie pisze jak takie strzyzenie wyglada wiec nie wiem czy to cos pomoze. A juz myslalam ze problem z obcieciem mam z glowy bo zdecydowalam sie tylko na takie cos jak na zdjeciu bez wiekszego cieniowania ale jak sobie ogladam te wszystkie zdjecia z mocno cieniowanymi fryzurami to mam ochote tez sobie taka zrobic Ale chyba jednak tylko zrobie pazurki bo wole mniej pocieniowane wlosy ale proste niz cieniowane ale powiwijane w cały swiat Tylko ze zanim pojde do fryzjera to zmienie jeszcze zdanie pare razy
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg jpg3.jpg (3,7 KB, 13 załadowań)
karla_92 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując