Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Spadek libido u TŻ po zamieszkaniu razem?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-02-06, 23:29   #3
aggy25
Przyczajenie

Dot.: Spadek libido u TŻ po zamieszkaniu razem?

Cytat:
Napisane przez phideaux Pokaż wiadomość
A Ty inicjujesz częściej niż te 1-2 razy w tygodniu?
Nie.
Właściwie nigdy tego nie robiłam.
Nawet nie z własnej woli - po prostu od zawsze on to robił, na prawdę nie wyolbrzymiałam z tym seksem od wejścia, a też moje libido nigdy nie było jakieś super wysokie (biore zresztą tabsy anty od 4 lat wiec może dlatego) więc jeżeli już raz na ruski rok on sam nie inicjował to ja po prostu nie odczuwałam takiej potrzeby bo zawsze kochaliśmy się jak tylko była okazja.
Ale to nie w tym rzecz, bo zapytałam go po miesiącu odkąd zaobserwowałam sprawę i powiedział wprost, że to prawda, że nie ma ochoty (nie był jakoś w stanie sprecyzować czemu) i dodał, że pewnie jak się skończy zima (nienawidzi jej i zawsze łapie wtedy depreche) to wszystko wróci do normy, choć chyba sam po prostu wymyślił to na poczekaniu.

Moje libido zawsze było słabe (oczywiście teraz na przekór jest odwrotnie), więc ja wiem co to znaczy jak "Ci się nie chce" i nie tak łatwo to wytłumaczyć. Zastanawiam się po prostu czy to minie czy, że tak powiem "już jak stare małżeństwo" i to przez to, że już razem mieszkamy i nie musimy szukać okazji jak nikogo nie ma w domu itd itd ..
aggy25 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując