Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wymienię Perfumy & company /styczen
Wątek: Wymienię Perfumy & company /styczen
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-02-06, 22:59   #56
misianka
kosmita jakiś normalnie

Przekupka: 239 pkt / 100% pozyt.
Dot.: Perfumy & company /styczen

no wiem Gosiu wiem, nie dobijałam się też i dlatego
spoko, nie kombinuj już ze zdjciem flakonu, niech będzie tyle co jest - ja się o ml nie wykłócam

natomiast mam pytanie - czy masz szydełko i zdolności manualne?
już wyjaśniam dlaczego - otóż kurtka ma nie tyle wadę, co specyficzne umocowanie tych futerek - w brzegu kaptura i rękawów są w szwie malutkie przerwy, a w środku jest ukryta gumka. Zaś do elementów futrzanych doszyte są mikroguziczki, które przymocowane są za pomocą pętelek, które tworzą kawałki gumki, wyciągnięte z tych przerw w szwie (jesooo - mam nadzieję że to klarowne w opisie )
no i przy prawym rękawie, non stop przeciąganym przez ucha torby czy siaty, one się podpinały, a mi przypominało się to oczywiście tylko przy wkładaniu kurtki, czyli jak mi się spieszyło do wyjścia
I teraz pytanie - czy sam sobie powyciągasz pętelki i przypniesz to jedno futerko czy mam to sama obdziobać - mam wprawę, ale nie-na-wi-dzę takich prac

---------- Dopisano o 23:59 ---------- Poprzedni post napisano o 23:32 ----------

spoksik, to brzmi skomplikowanie, ale jak zobaczysz, to od razu będziesz wiedziała o so cho
dzięki - nie znoszę szydełek, igły itp. rzeczy - grrrr ...
ja mogę środa-czwartek, idę na PW

Kot też człowiek. Zazwyczaj zresztą bardziej.

Edytowane przez misianka
Czas edycji: 2015-02-06 o 23:01
misianka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując