Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie wrześniowe 2015 cz. II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-02-07, 21:42   #1510
owieczkaa
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie wrześniowe 2015 cz. II

Cytat:
Napisane przez Doorisska Pokaż wiadomość
Też bym tak chciala. Moj TŻ to mowi ze ciaza to nie choroba i ja musze sprzatac.... on jedynie robi pranie i je wiesza, bo ja tego niecierpie xD
Mój to posprząta jak go poproszę, ale wieszania prania nigdy bym mojemu TŻ nie powierzyła. Tak powiesi, że żelazkiem nastawionym na maxa się nie odprostuje :/
Cytat:
Napisane przez Doorisska Pokaż wiadomość
No oby sie wlaczyl.
Pamietam jak kiedys spalam u tesciowej z TŻ i w naszym pokoju byla malutka coreczka jego siostry. Ja sie obudzilam dopiero jak jego siostra przyszla do pokoju bo mala plakala. Lezala metr ode mnie....
Swoje to co innego, masz w głowie zaprogramowane reagowanie w ciągu sekundy. Czyjeś to po prostu jak każdy inny hałas.
Cytat:
Napisane przez Sandrusia91 Pokaż wiadomość
A ja dzisiaj na kolację robię sobie smażone banany z miodem, bitą śmietaną, lodami i polewą toffi
O JEJUUUUU!!
Cytat:
Napisane przez melawen Pokaż wiadomość
Nawet jak się kiedyś wybrałam w Krakowie do specjalnego sklepu niby z dużym wyborem rozmiarów i brafiterką, to chyba były z 2 w moim rozmiarze na cały sklep.
Mnie już teraz każdy normalny stanik z fiszbinami uciska, przerzuciłam się w 100% na noszenie sportowych. I obwód też łatwiej dopasować.

JEJU jest tyle nowych osób na wątku że myślałam że weszłam na nie ten, co trzeba bo nikogo nie poznaję Ale witam wszystkie nowe mamy