Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Rozstanie z facetem XXXIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-02-07, 21:34   #43
Czas1992
Raczkowanie

Dot.: Rozstanie z facetem XXXIII

Cytat:
Napisane przez nie_powiem Pokaż wiadomość
A co się stało?

U mnie dobrze. Łapię ostatnio trochę doła i irracjonalnego myślenia, że nikt normalny już na mnie nie czeka bo byłam piz.dą i dlatego teraz karma do mnie wraca i spotykam jakiś uczuciowo niepewnych itd, itd. facetów.. Stwierdziłam, że teraz już naprawdę nikogo nie szukam.

A sesja to jakaś porażka, do połowy jak z górki, same dobre oceny.. Na razie 5,5,5,4+,4 i jedna zalka. A druga połowa przede mną i tu już się zaczęły schody. W poniedziałek mam poważny egzamin i czuję, że nic nie umiem. Chce mi się wyć i krzyczeć na zmianę. Powiecie, że jak coś to są jeszcze poprawki i warunki - jasne, ale chyba nie w tym przypadku. Tu jak się nie zda za pierwszym razem to na poprawce/warunku jest kosmos... Boję się
Gratuluję Ci ocen! Ja przez to całe rozstanie, to na uczelni idę dosłownie jak po najmniejszej linii oporu, byle zaliczyć i mieć święty spokój. Jak dostanę jakąś 4, to ok ucieszę się, ale nic poza tym. A ja ostatnio teraz przechodzę taki etap, że były to był właśnie TEN i że to ja wszystko zepsułam, a z drugiej strony myślę, że dobrze się stało, że odeszłam, takie to rozdarcie emocjonalne jest strasznie uciążliwe. Też mam wrażenie, że nic dobrego mnie już nie spotka, czuje momentami tak jakby mi się świat kończył, ale mimo to małymi kroczkami próbuje jakoś funkcjonować. Sukcesem dla mnie póki co jest to, że za nim już nie płaczę, bo to jeszcze doprowadzało mnie do gorszego stanu emocjonalnego. Również się też z nim nie kontaktuje, nie chcę rozdrapywać starych ran, chociaż wiem, że pewnie kiedyś będziemy musieli między sobą wszystko wyjaśnić, tylko na ten moment wolę skupić się na sobie.