Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie wrześniowe 2015 cz. II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-02-09, 08:18   #1710
party_girl7
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie wrześniowe 2015 cz. II

Cytat:
Napisane przez Doorisska Pokaż wiadomość
A ja mam dzisiaj lekarza. Mam nadzieje, ze dowiem sie czegos konkretnego. Bo ciagle cos mnie martwi. Snilo mi sie ze krwawilam, ze wcale w ciazy nie jestem.... Ja już wariuje
Kciuki za wizytę!

Cytat:
Napisane przez ania_2019 Pokaż wiadomość
Witam sie z rana rozlozylo mnie totalnie - bol glowy i zatok do tego zatkany nos i kaszel ledwo zyje a siedze w pracy i co gorsza jutro tez musze pojsc bo mam wazna rozmowe z managerem odnosnie zmiany moich obowiazkow
Oj biedna dasz radę te dwa dni, ale potem koniecznie do łóżka! Nie na żartów w ciąży.

Cytat:
Napisane przez Doorisska Pokaż wiadomość
Nie wiem czemu tak.... Moze temu ze nie mam zadnych objawow poza bolem piersi. I czasami zakluje mnie brzuch. Jakby mi ktos szpilki wbijal... Ale poza tym to nic... Zadnych mdlosci, super ekstra zachcianek....
Jej dziewczyny, już tyle razy był ten temat... każda z nas ma inaczej, jedna ma mdłości przez całą ciążę,inna wcale! Jeszcze inna ma przez pierwsze 3 tyg albo tylko w drugim miesiącu i nie ma co porównywać bo każda z nas jest inna i inaczej przeżywa ciążę. Kilka dziewczyn tu potwierdzi że nagły zanik objawów wcale nie zwiastuje nic złego. Dodam jeszcze że moja znajoma chodziła 3 tyg z obumarłą ciążą i przez cały ten czas odczuwała normalne objawy ciąży: piersi, mdłości itd więc zanik lub kontynuacja objawów o niczym nie świadczy, także na spokojnie! tylko konkretne badania lekarskie mogą nam powiedzieć prawdę.

Wy w większości jak widzę już przeszłyście etap mdłości, ja jestem niestety w trakcie.
Ale co najbardziej mnie martwi to Tż ma znowu jakieś dziwne kłucie między żebrami, a ja jestem przerażona bo w ostatniej mojej ciąży wylądował na operacji ratujacej życie, panicznie boję się powtórki z rozrywki. Oby to nie było nic złego, zdrowie jest tak cenne ale i tak kruche...