Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Czerwcowe, cz. IV :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-02-09, 11:38   #2706
masija
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Czerwcowe, cz. IV :)

Cytat:
Napisane przez tassia Pokaż wiadomość
U mnie w szpitalu jic nie trzeba

Mojemu pomagało
Ale z kółkami to jest czarna magia...
Podobno wielu osobom pomaga termofor z pestek wiśni... A u nas w ogóle nie pomagał...

A na wyjście ze szpitala rożek jest zbędny.... Dziecko wsadza się w fotelik samochodowy
Są szpitale z których bez fotelik nie wypuszcza w UK podobno zawsze żeby dostać dziecko trzeba pokazać fotelik (przynajmniej tak mówili w serialu położne )
I moim zdaniem bardzo dobrzw

Pierwsze słyszę o takim termoforze. Muszę poczytać.
Cytat:
Napisane przez szuuu Pokaż wiadomość
Ja mam taki termofor z pestek wiśni, dostałam od szwagierki, ale nigdy nie użyłam i gdzieś leży o ile nie wyrzuciłam, będę musiała poszukać

Rożka chyba nie kupuję, tzn. nie wiem, chyba mi się nie przyda...

Kurczę... Od piątku znam płeć, a jeszcze nie kupiłam żadnego ciuszka Trzeba to nadrobić
Nooo, koniecznie Pochwal się jak już coś kupisz:0
Cytat:
Napisane przez k a j a Pokaż wiadomość
Później był już za krótki
Otulałam ją w szpitalu, zamiast rożka, ale nie było to ciasne otulanie Bardziej mi chodziło żeby jej nóżki i rączki miały namiastkę brzuszka
Rozumiem

Cytat:
Napisane przez Cos_ Pokaż wiadomość
Znowu zniknela

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
No właśnie. Może się odezwie..
Cytat:
Napisane przez Charlotta83 Pokaż wiadomość
Hello, wpadam na chwilę i lecę robić obiad, a potem jedziemy oglądać wózki. Mój mężuch wczoraj pół dnia czytał rankingi i doszedł do wniosku, że chyba Bebetto Silvia to wózek na miarę naszych możliwości
I byłam dziś na glukozie i jestem z siebie dumna, że nie zwymiotowałam. Dodali do niej coś cytrynowego i dało się wypić, ale po paru minutach od wypicia miałam mały kryzys i myślałam, że pobiegnę do łazienki w wiadomym celu. No nic, pozostaje czekać na wynik.
Miłego dnia!
Czekaj spokojnie i daj znać jak wyniki

U mnie jeszcze dwa dni do wizyty. Może się uda, że tż ze mną pójdzie. Ale wszystko zależy od pracy. A chcielibyśmy bardzo bo nie widział jeszcze małej takiej dużej .
Matko jak to brzmi

masija jest offline Zgłoś do moderatora