2015-02-09, 12:23
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz.XII
Cytat:
Napisane przez gosiak0512
MAŁA ja przyspieszyłam Twoją.. bo mojej nie ma a zawsze po 12 już była.. no ja póki co to wstrzymuję się z zakupami bo na start co trzeba mam i w ubrankach też się topie do 68 rozmiaru spokojnie, kupić chcę jeszcze komplet pościeli, komplet do wózka i matę żeby mała miała coś swojego nowego a nie po braciach.. no ale z racji że udało się pozałatwiać z tą firmą męża to mamy teraz 3 kredyty.. jeden nasz, drugi na maszyny, a trzeci na auto i co najmniej na 2 miesiące jesteśmy ugotowani że tak powiem.. pozostaje nam czekać na to aż nam oddadzą to dofinansowanie z unii i spłacimy wtedy kredyt na maszyny i odetchniemy.. no i mam nadzieję że mąż się rozkręci też i z firmą i zacznie tu też zarabiać.
|
ooo to dzieki co za przyspieszenie! oby dwie wpadly niemal jednoczesnie ja tez na start mam, ale planuje jeszcze kolyske, wiec i jakis komplet do niej, albo kocyk. stelaz do wanienki no i biustonoszy do karmienia nie mam.
mam nadzieje, ze szybko zwroca was dofinansowanie. ja mam jeden spory kredyt i uwazam ze to duzo, a co dopiero 3, ale cos kosztem czegos. trzymam kciuki, ze firmie poszlo jak najlepiej i same mega zyski z niej byly
|
|
|