Dot.: Sierpniowe mamusie 2015 cz. II :)
Cytat:
Napisane przez Papusia28
tarczy w ciaży powinna być poniżej 2 myśle ze powinnaś jak najszybciej poinformować o tym gina i jak najszybciej iść do endo ja w listopadzie miałam prawie 9 potem spadło początkiem stycznia do 3 a teraz mam juz 1,77 wiec juz ok ale jestem pod opieką endo
---------- Dopisano o 18:16 ---------- Poprzedni post napisano o 18:14 ----------
moj endo powiedział mi że miedzy 11 a 13 tyg c najważniejsza jest nasza tarczyca bo wtedy dzidzi sie wykształca i zaczyna prace na naszej jeszcze jako tako dzidzia na swojej zaczyna prace chyba ok 30 tyg z tego co mi mówił
---------- Dopisano o 18:18 ---------- Poprzedni post napisano o 18:16 ----------
jak powiesz że jesteś w ciązy i ze badania ci zle wyszły to cie szybko przyjma ja jak dzwonila to terminy byly juz na maj a jak powiedzialam ze jestem w ciazy to od razy termin sie znalazł
|
Jutro idę do ginekologa, a rano spróbuję się umówić do endokrynologa. Nic innego w tej chwili nie zrobię
no to super, też tak powiem. Znalazłam w przychodni, w której mam pakiet medyczny 5 endokrynologów, więc może któryś mnie jutro przyjmie.
Czas edycji: 2015-02-12 o 17:27
|