Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pytanko :D
Wątek: Pytanko :D
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-02-15, 18:41   #2
coffee
and cigarettes

Dot.: Pytanko :D

Cytat:
Napisane przez cottan Pokaż wiadomość
Ni cholery nie wiem, jak nazwać ten wątek, więc niech już będzie jak jest.

Wczoraj razem z grupka znajomych świętowalismy koniec egzaminów (przynajmniej do czerwca...). No i chłopak jednej z dziewczyn, kucharz-amator, za to z wielka pasją, przygotował dla nas makaron z jakimś mięsem i sosem, który wyglądał na pomidorowy. Ja nie wiem, co on tam dodał, ale czułam się jak po zżarciu tony chilli. Z tego co wiem, reszta też. Ale oczywiście wszyscy zjedli i chwalili kucharza, że pyszne

Jak zachowujecie sie w takich sytuacjach, kiedy ktos jest miły i bardzo sie starał, a wyszło... no tak sobie? Zaciskacie zęby i chwalicie?

No bo ten chłopak to jakby w ogóle smaku nie miał, jeszcze sam stwierdził, że wyszło lepsze niz kiedykolwiek, a nawet makaron był jakis niedogotowany. My oczywiście że tak, tak, samego siebie przeszedł.

Mieliście takie sytuacje? Uważacie, że powiedzenie prawdy i odstawienie talerza byłoby nigrzeczne?

P.S. Wiem, że rozważania iście platońskie, ale może ktos się wypowie
W życiu. Kulturalnie mówię, że dziękuję, ale danie jest mnie za ostre/za słone/jakiekolwiek.
Nie wiem, co by się musiało dziać, bym z łzami w oczach miała wmuszać w siebie jakieś jedzenie. Obiad u prezydenta może.
coffee jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując