2015-02-16, 10:35
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Piersi sobie powiększamy i o życiu rozmawiamy cz. 21
Cytat:
Napisane przez Loquilla
Tylko pozazdrościć. Ja to muszę wyprosić sobie kwiaty. No ale mam samca a nie romantyka  Szkoda tylko, że on nie rozumie, że ja potrzebuję odrobinę tego romantyzmu.
Sory dziewczyny, ale wkurzona jestem. Wyłożyłam mojemu wczoraj co i jak a on jak niby nigdy nic. Czeka aż mi przejdzie. Normalnie ręce opadają.
|
Znam temat ha ha Ja walę kawę na ławę i tłumaczę, ale jakiś jest mało reformowalny he he [emoji4]
Cytat:
Napisane przez madlen666
hej dziewczynki rzadko tu zagladam a jelsi tak to zeby poczytac
mam pytanie do dziewczyn ktore sa posiadaczkami zelkow od roku i wiecej
jakie staniki nosicie na codzien? tak zeby zelki dlugo sluzyly
|
W domku śmigam w wygodnym sportowcu, jak wychodzę nakładam już fiszbinki, żeby zbliżyć cycochy. Gdy TŻ w domu, lecą koronki
Cytat:
Napisane przez pieqna
Dziewczyny,
doradzcie, prosze. Jestem zupelnie nowa w tym temacie i nie wiem czy to dobry pomysl przejsc operacje w lipcu? czy nie bedzie za goraco i nie wplynie to gorzej na proces gojenia sie?
|
Nie wystawisz klatki piersiowej na słoneczko. Tak jak Dziewczyny pisały- ciężko jest ukryć pas. W zimie wrzucisz sweterek i maskujesz pooperacyjne obrażenia [emoji6] Ja robiłam w kwietniu i na lato były jak znalazł 
Cytat:
Napisane przez maja2013
Dobry wieczór dziewczyny
Zainteresowana jadę rano na krew a potem 16-17 ma byc operka. Boję sie. Mam ochotę zrezygnować. Tym bardziej, że implant nie wybrany i dalej nie wiem jaki chcę.
Czy są różne metody wkladania pod miesien? bylam pewna ze zakryje prawie caly implant u mnie niby tylko polowe, metoda double cos tam. Znacie temat kochane?
|
Jakiś taki spontan Nie lubię tak... Robiłaś już wcześniej morfologię? Ja musiałam wszystkie badania dostarczyć wcześniej, żeby było wiadomo, czy mogę mieć operację.
Cytat:
Napisane przez myszola21
przeglądałam oferty pracy 1.750 zł taka jest u mnie popularna stawka za prace 
|
To gwarancja najniższego minimalnego wynagrodzenia brutto. Niestety [emoji19]
|
|
|