Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Piersi sobie powiększamy i o życiu rozmawiamy cz. 21
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-02-16, 10:35   #3670
Misiaczek80
Zadomowienie

Dot.: Piersi sobie powiększamy i o życiu rozmawiamy cz. 21

Cytat:
Napisane przez Loquilla Pokaż wiadomość
Tylko pozazdrościć. Ja to muszę wyprosić sobie kwiaty. No ale mam samca a nie romantyka Szkoda tylko, że on nie rozumie, że ja potrzebuję odrobinę tego romantyzmu.
Sory dziewczyny, ale wkurzona jestem. Wyłożyłam mojemu wczoraj co i jak a on jak niby nigdy nic. Czeka aż mi przejdzie. Normalnie ręce opadają.
Znam temat ha ha Ja walę kawę na ławę i tłumaczę, ale jakiś jest mało reformowalny he he [emoji4]
Cytat:
Napisane przez madlen666 Pokaż wiadomość
hej dziewczynki rzadko tu zagladam a jelsi tak to zeby poczytac

mam pytanie do dziewczyn ktore sa posiadaczkami zelkow od roku i wiecej

jakie staniki nosicie na codzien? tak zeby zelki dlugo sluzyly
W domku śmigam w wygodnym sportowcu, jak wychodzę nakładam już fiszbinki, żeby zbliżyć cycochy. Gdy TŻ w domu, lecą koronki
Cytat:
Napisane przez pieqna Pokaż wiadomość
Dziewczyny,

doradzcie, prosze. Jestem zupelnie nowa w tym temacie i nie wiem czy to dobry pomysl przejsc operacje w lipcu? czy nie bedzie za goraco i nie wplynie to gorzej na proces gojenia sie?
Nie wystawisz klatki piersiowej na słoneczko. Tak jak Dziewczyny pisały- ciężko jest ukryć pas. W zimie wrzucisz sweterek i maskujesz pooperacyjne obrażenia [emoji6] Ja robiłam w kwietniu i na lato były jak znalazł
Cytat:
Napisane przez maja2013 Pokaż wiadomość
Dobry wieczór dziewczyny

Zainteresowana jadę rano na krew a potem 16-17 ma byc operka. Boję sie. Mam ochotę zrezygnować. Tym bardziej, że implant nie wybrany i dalej nie wiem jaki chcę.
Czy są różne metody wkladania pod miesien? bylam pewna ze zakryje prawie caly implant u mnie niby tylko polowe, metoda double cos tam. Znacie temat kochane?
Jakiś taki spontan Nie lubię tak... Robiłaś już wcześniej morfologię? Ja musiałam wszystkie badania dostarczyć wcześniej, żeby było wiadomo, czy mogę mieć operację.
Cytat:
Napisane przez myszola21 Pokaż wiadomość
przeglądałam oferty pracy 1.750 zł taka jest u mnie popularna stawka za prace
To gwarancja najniższego minimalnego wynagrodzenia brutto. Niestety [emoji19]
Misiaczek80 jest offline Zgłoś do moderatora