Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mania kupowania w lumpeksach/sh
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-02-16, 19:00   #12
tiaara
Wtajemniczenie

GG do tiaara
Dot.: Mania kupowania w lumpeksach/sh

ja tez bardzo często znajduję perełki. wole dać za rurki spodnie 1 zł jesli sa w dobrym stanie niz na bazarkach 50 czy w sieciówkach 150. u mnie one szybko sie przecieraja nieważne czy mam nowe czy uzywane. za to ciesze sie jak dziecko gdy znajde jakieś naprawdę fajne perełki ( np. tydzień temu H&M boyfriendy za 1 zł, wyglądaja na nienoszone ) . Ale podstawowe pytanie przed jakimkolwiek zakupem to czy to pasuje na mnie , czy pasuje do tego co nosze i czy będe w tym chodzić. jesli odpowiedź brzmi nie to nie biorę. w ten sposób unikam kupowania rzeczy i potem zbierania ich masowo w szafie po to by potem dać komuś lub wynieść do kontenera.

co innego to fakt że kiedyś w sh rzeczy były kupowane w worach i niewiele miały wspólnego z ładnością. nijakie, duże i sprzed kilku lat. teraz sh maja możliwość kupienia towarów przebranych takich które szybciej trafią do klienta. w moim sh mozna trafić wiele fajnych rzeczy - i ceny według mnie nie są wyśrubowane bo za oversize płaszcz taki jakie sa teraz modne zapłaci sie juz niecałe 30 zł w dniu dostawy a bywa że i 5 zł na wyprzedaży.
-i mądrość, abym ukrył ciała tych, którzy mnie dzisiaj wkurzyli.

http://www.suwaczek.pl/cache/2310a7ec99.png

Edytowane przez tiaara
Czas edycji: 2015-02-16 o 19:05
tiaara jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując