Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jakie efekty będą po czymś takim?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-02-18, 14:49   #1
Takun
Przyczajenie

Jakie efekty będą po czymś takim?

A więc. Mam 14 lat. Od ostatniego tygodnia robiłam boczki z Tiffany, cardio, abs i ćwiczenia na brzuch z Mel B (5 razy i ostatnio w poniedziałek i wtorek). Dzisiaj uznałam, że przerzucę się na FitnessBlender. Zrobiłam rozgrzewkę, 4 minuty cardio (uznałam, że jak zrobię więcej to nie starczy mi sił na to co chcę najbardziej XD) i 16 minut z tego, bo więcej nie dałam rady https://www.youtube.com/watch?v=zpeN0xX1VVg
Zamierzam później jeszcze zrobić raz rozgrzewkę i boczki z Tiffany.
Jeżeli chodzi o następne dni tygodnia to chce przynajmniej 3 razy w tygodniu ćwiczyć. Zawsze będę boczki, z czasem zacznę robić całe cardio (nie chce mi się już szukać, ale trwało 8 minut) i na zmianę jakieś hiity.
Aktualnie ważę takie 68 kg przy wzroście 157-158cm.
Jeżeli chodzi o inne ćwiczenia to po feriach będę jeździć konno tak 2-3 razy w tygodniu, ale zależy to od pogody, bo w miejscu, w którym jeżdżę nie ma krytej ujeżdżalni, mniejsza.
Żadnej diety nie będe stosować. Jedynie ograniczę picie słodkich napojów i słodyczy (tak właściwie to słodyczy nawet specjalnie nie lubię, więc będzie łatwo). Fast foodów i tak nie jem, podobnie z chipsami i innymi takimi.
Myślicie, że w te 4 miesiące (może trochę więcej) będą widoczne jakieś większe efekty? Poprawi mi się kondycja?

---------- Dopisano o 14:49 ---------- Poprzedni post napisano o 14:37 ----------

Przepraszam, że post dodałam dwa razy. Jak wysyłałam to wyłączyli mi prąd, myślałam, że się nie wysłało.
Takun jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując