Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kolejna bitwa o normalne życie - tym razem z pomocą Therm Line Fast
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-02-18, 23:43   #2
ew23ona
Raczkowanie

Dot.: Kolejna bitwa o normalne życie - tym razem z pomocą Therm Line Fast

Pierwszy dzień stosowania Therm Line fast już za mną. Był to niewątpliwie trudny dzień...rozpoczął się od euforii związanej z otrzymaniem przesyłki, jednak gdy przystąpiłam do zrobienia zdjęć samej sobie, zważenia i zmierzenia - mój nastrój diametralnie się zmienił. Ostatnio żyłam sobie w poczuciu ogólnego szczęścia i zadowolenia z życia, czyli:

1. Mam kogoś, kto bardzo mnie kocha.
2. Przecież wygląd nie jest najważniejszy.
3. Dopóki istnieje zjednoczona Europa i wolny handel będę miała co na siebie włożyć, bo ciuchy importowane z zagranicy są naprawdę wielkie.

Dziś rano gdy stanęłam na wagę, a później obejrzałam zdjęcia swojej (hmm jak to nazwać?sylwetki?!) - naszły mnie inne przemyślenia, mianowicie:

1. Zdjęcia swojej figury nie dam rady tutaj wkleić, gdyż samą mnie przeraża.
2. Żal mi mojego faceta, nie wiem czemu mnie jeszcze nie zostawił.
3. Byłoby super wcisnąć się kiedyś w ubrania w rozmiarze L.
4. A co jeśli teraz nie wezmę się w garść?Jestem jeszcze w miarę młoda i zdrowa, ale co dalej? Najbardziej boję się tego, że mogłabym nie być w stanie chodzić i utknęłabym w czterech ścianach.

No dobra...dość wylewania żali. Chwila prawdy...dołączam do swojego postu zdjęcie otrzymanych suplementów oraz tego co zobaczyłam rano gdy stanęłam na wadze.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 20150218_151537.jpg (134,2 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 20150218_143932.jpg (73,4 KB, 40 załadowań)
ew23ona jest offline Zgłoś do moderatora