2015-02-19, 11:09
|
|
|
batonik
|
Dot.: Najbardziej skąpy facet- ranking:)
Cytat:
Napisane przez kennedy
ja wiem gdzie rosna. w brzuszkach lasek ktore z pensji 1200 funduja swojego mena ktory zarabia 2 rrazy wiecej 
|
Ale ta sytuacja nie była skąpstwem. Tylko ogólnym brakiem wychowania. Przecież można było mu odwieźć te namiot za dzień czy dwa Jak się z kimś umawiasz, to umawiasz..a nie potem wypinasz na niego, tym bardziej że ktoś przyjechał z dzieckiem.
---------- Dopisano o 11:09 ---------- Poprzedni post napisano o 11:07 ----------
Cytat:
Napisane przez Petrycja
Moja kumpela była ostatnio na dwóch spotkaniach z takim kolesiem poznanym przez neta, na pierwszej randce rzucił jej tekst od razu, że płacą za siebie. Głupio jej się jakoś zrobiło, nie musiał przecież tak dosadnie tego mówić. No to on zamówił sobie kawę za 4 zł a ona za 10 zł, wypił trochę swojej i się pyta czy się zamienią teraz to na pół wypiją  Koleś miał 29 lat, mieszkał z młodszym bratem w jednym pokoju u rodziców i zarabiał 6 tysięcy na miesiąc, ale mówi jej, że sam mieszkania nie wynajmie bo szkoda, czeka na dziewczynę co będzie z nim wszystko na pół płaciła. Koleżanka uciekła ze spotkania, ale pisał do niej dużo i prosił o tylko jeszcze jedno spotkanie no to się zgodziła. Zabrał ją na zakupy, kupił sobie marynarkę w Zarze za 500 zł na spotkanie pracownicze i pyta czy mu później zwróci, metki on już umie zakładać ale się wstydzi sam zwracać.
|

Szczerze to już nawet nie próbuję tego ogarnąć.
Edytowane przez sskers
Czas edycji: 2015-02-19 o 11:10
|
|
|