Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Sierpniowe mamusie 2015 cz. II :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-02-19, 10:54   #4278
Mravka
Zadomowienie

Dot.: Sierpniowe mamusie 2015 cz. II :)

Cytat:
Napisane przez fiona27 Pokaż wiadomość
Konkretny facet z Twojego męża

Ja też jakoś nie mam weny do szukania wyprawki, jakoś mi się nie chce Ciągle sobie powtarzam, że jeszcze tyle czasu ...

Ja mam i łóżeczko i materac gryka po synku, ale właśnie ze względu na te robaki kupie nowy materac, ale jeszcze nie wiem jaki. Dziewczyny polecały te lateksowe. Ile one kosztują ?
w sumie lateksowe cenowo to chyba powyzej 200zł

Cytat:
Napisane przez dd1dd Pokaż wiadomość
jeszcze macie trochę czasu ile ja się już naoglądałam a i tak będzie ten x-lander zapewne

dziewczyny to powinnam się martwić, że nic nie przytyłam? Bo już nie wiem
myślę,że nie...no chyba miałaś coś na minusie na początku,prawda?
Tak naprawdę na początku to bardzo niewiele sie tyje, więc chyba bym się tym nie martwiła. Z pewnością się to zmieni z czasem Możesz powiedzieć gin przy następnej wizycie,ale wydaje mi się,że jeśli nie masz żadnych niedoborów to nie ma się czym martwić...
Cytat:
Napisane przez Papusia28 Pokaż wiadomość
dziewczyny które mają już dzieciaczki macie łóżeczka po starszakach?? wymieniacie w nich materac?? bo właśnie czytałam że powinno się wymienić materac bo w tych w których jest gryka często powstają robaki
Ja przy Synku miałam ten
http://www.klinikasnu.pl/materace-dl...FQ_KtAodYCcARw
i w sumie rozważam,czy nadal go nie używać,muszę trochę poczytać. Nie wydaje mi się,że jakoś specjalnie się "wyrobił" przy dziecku o wadze 12kg(bo jakoś do takiej wagi na nim spał)
"Życie składa się z rzadkich, oddzielonych momentów najwyższego znaczenia i nieskończonej liczby przerw pomiędzy tymi momentami. A ponieważ cienie tych momentów unoszą się w trakcie tych przerw nieustannie wokół nas, więc warto dla nich żyć." J.Wiśniewski
Mravka jest offline Zgłoś do moderatora