Dot.: Sierpniowe mamusie 2015 cz. II :)
Cytat:
Napisane przez fiona27
Konkretny facet z Twojego męża
Ja też jakoś nie mam weny do szukania wyprawki, jakoś mi się nie chce  Ciągle sobie powtarzam, że jeszcze tyle czasu ...
Ja mam i łóżeczko i materac gryka po synku, ale właśnie ze względu na te robaki kupie nowy materac, ale jeszcze nie wiem jaki. Dziewczyny polecały te lateksowe. Ile one kosztują ?
|
w sumie lateksowe cenowo to chyba powyzej 200zł
Cytat:
Napisane przez dd1dd
jeszcze macie trochę czasu  ile ja się już naoglądałam a i tak będzie ten x-lander zapewne
dziewczyny to powinnam się martwić, że nic nie przytyłam? Bo już nie wiem 
|
myślę,że nie...no chyba miałaś coś na minusie na początku,prawda?
Tak naprawdę na początku to bardzo niewiele sie tyje, więc chyba bym się tym nie martwiła. Z pewnością się to zmieni z czasem Możesz powiedzieć gin przy następnej wizycie,ale wydaje mi się,że jeśli nie masz żadnych niedoborów to nie ma się czym martwić...
Cytat:
Napisane przez Papusia28
dziewczyny które mają już dzieciaczki macie łóżeczka po starszakach?? wymieniacie w nich materac?? bo właśnie czytałam że powinno się wymienić materac bo w tych w których jest gryka często powstają robaki
|
Ja przy Synku miałam ten
http://www.klinikasnu.pl/materace-dl...FQ_KtAodYCcARw
i w sumie rozważam,czy nadal go nie używać,muszę trochę poczytać. Nie wydaje mi się,że jakoś specjalnie się "wyrobił" przy dziecku o wadze 12kg(bo jakoś do takiej wagi na nim spał)
"Życie składa się z rzadkich, oddzielonych momentów najwyższego znaczenia i nieskończonej liczby przerw pomiędzy tymi momentami. A ponieważ cienie tych momentów unoszą się w trakcie tych przerw nieustannie wokół nas, więc warto dla nich żyć." J.Wiśniewski
|