Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - [GDZIE KUPIĘ?] Bluzki z dekoltem łódko-golfowym
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-02-19, 12:19   #1
olaaa99
Zadomowienie

[GDZIE KUPIĘ?] Bluzki z dekoltem łódko-golfowym

Mam nadzieję, że intrygujący tytuł przyciągnie tu jakąś osobę, która mi pomoże. Poza tym, sama w nim prawda.

Szukam bluzek typu tej na załączonym zdjęciu (insomnia/google). Nie wiem w sumie, co wpisywać w wyszukiwarki, na stronie jakich sklepów mogę znaleźć tego typu modele, a oversize modny jest od dawna i domyślam się, że znajdę je jeszcze w internetach, poza stronami:

1) By Insomnia (stamtąd jedną już mam i pewnie coś dokupię, ale ograniczone są wersje kolorystyczne)
2) allegro - tam po wpisaniu słów "bluzka dekolt łódka golf" znalazłam jednego sprzedawcę z bodajże 1 taką bluzką z jakimś nieciekawym nadrukiem.

Głównie chodzi mi o sposób układania się góry tego ciucha - swego rodzaju "napięcie" na biuście, niższy szew rękawów, dekolt układający się na prosto z możliwością ściągnięcia na ramiona. Może ktoś gdzieś spotkał coś podobnego albo wie, kto szyje coś w tym stylu, albo może ten sposób układania się dekoltu ma jakąś nazwę?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg insomnia.jpg (27,7 KB, 19 załadowań)

olaaa99 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując